Alles over inschrijven

Alles over prijzen, betalingen en andere praktische zaken rondom de programma's van Radboud Reflects.

Inschrijven lezingen

Inschrijven voor een programma gaat via de ticketknop in het agenda-item. De betaling van tickets verloopt via iDeal. Na inschrijving ontvang je een mail met je ticket in de bijlage. Heb je geen iDeal of gaat er iets mis? We helpen graag. Stuur een bericht naar info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl).
Ook als je gratis naar een lezing kan, vragen we je om in te schrijven.

Uitverkocht. En dan?

Wil je naar een programma dat is uitverkocht? Dan kan het lonen, als je in de buurt woont, om naar de zaal te komen om te kijken of er plaatsen over blijven. Mocht dat zo zijn, dan kun je ter plekke een ticket online kopen of via pin betalen. We werken niet met wachtlijsten. Heb je hier een vraag over? Stuur dan een e-mail naar info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl).  

Mindervalide of slechthorend? 

Ben je mindervalide of slechthorend? Laat het ons weten, dan regelen we met de locatie dat er ruimte voor je gemaakt wordt of dat je kan aansluiten op de ringleiding. Laat het ons ook weten of er andere zaken zijn waarmee we je aanwezigheid kunnen vergemakkelijken.  

Mail ons via info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl) zodat we mee kunnen denken over de verschillende mogelijkheden waardoor je de lezing optimaal kunt volgen.

Tarieven

De tarieven* voor de programma's van Radboud Reflects zijn:

  • Gratis voor studenten. 
    Studenten van de RU, HAN of ROC, maar ook andere mbo, hbo of wo–studenten en scholieren hebben gratis toegang op vertoon van een toegangsbewijs en een geldige studenten- of scholierenpas. Neem je ticket en je pas dus mee naar de zaal. 
  • € 5,00 voor medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc en voor Alumni Benefits Card-houders van de Radboud Universiteit. 
    Vul het bijbehorende nummer in op het inschrijfformulier. Neem je pas die hoort bij dit gereduceerde tarief mee naar de zaal.   
  • € 7,50 is het reguliere tarief*

* Voor sommige activiteiten kan een afwijkend tarief gelden. Bij samenwerkingen met LUX kan de prijs afwijken omdat we dan aansluiten bij de voor LUX geldende tarieven. Bij grote locaties zoals De Vereeniging kan de prijs afwijken vanwege de hogere kosten voor de locatie.

Radboud Reflectsabonnement

Wil je regelmatig naar een activiteit van Radboud Reflects gaan en kom je niet in aanmerking voor een gereduceerd tarief? Dan is een Radboud Reflectsabonnement misschien interessant. Een abonnement kost € 30,00 per persoon per kalenderjaar.

Abonnement aanvragen

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing als je deelneemt aan onze programma's. Je kan ze hieronder raadplegen. 

2023-C0509 VOORWAARDEN RADBOUD REFLECTS_MP.pdf

Algemene voorwaarden van toepassing bij deelname aan een Radboud Reflects programma

Betalingen

Als je een ticket via onze website reserveert, is betalen enkel mogelijk via iDeal. 
Als je ter plaatse registreert, is contant betalen niet mogelijk. Wij gebruiken uitsluitend de pinautomaat voor betalingen.