Doornrroosje
Doornrroosje

DJ Davy Brandts | Radboud Sounds

***Doornroosje | Café | Doorlopend***

Deze DJ set is onderdeel van Radboud Sounds op vrijdag 14 juni 2024 @ Doornroosje

Dans mee met deze Nijmeegse DJ grootheid

Davy Brandts is voor de Nijmeegse locals al jaren geen onbekende meer. Hij is vanaf 2004 wekelijks actief als dj in het nachtleven van Nijmegen en omgeving. Van jarenlang resident in Billabong en jazz op de Waalkade tot aan techno op Planet Rose tot zijn huidige residentie bij vinylbar PAAK op de Bloemerstraat. 

Davy kent de warme stijlen als geen ander en draait vanavond een vinyl only set rondom het programma in het café waarin hij laat horen waarom hij al jaren lang dé selecter uit Nijmegen is. 

Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest  

Dit programma is onderdeel van Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest. Met livemuziek, talks, soundbites en meer op vrijdag 14 juni 2024, in Doornroosje, Nijmegen. Wetenschappers van de Radboud Universiteit laten vanuit verschillende disciplines hun licht schijnen op de wetenschap van protest. Doornroosje programmeert de live-acts. Stel je eigen programma samen en dompel je onder in de wetenschap en de muziek. Bekijk de aftermovie van Radboud Sounds 2023. 

Contactinformatie

Wil je meer weten over het programma van Radboud Sounds, of heb je andere vragen of opmerkingen? Mail dan naar info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl)

Organisatieonderdeel
Radboud Reflects