DJ Maarten W. op Radboud Sounds
DJ Maarten W. op Radboud Sounds

Maarten W. | Radboud Sounds

***Doornroosje | Paarse Zaal | 23.50 - 01.00 uur***

Deze DJ set is onderdeel van Radboud Sounds op vrijdag 14 juni 2024 @ Doornroosje

Als je ooit naar een concert in Doornroosje of Merleyn gaat, zal de naam Maarten W ongetwijfeld iets betekenen. De tunes van Maarten zijn al jaren een vaste waarde rond de meest uiteenlopende concerten, hij weet als geen ander bezoekers te verrassen met zijn onuitputtelijke muziekkennis. Dit uit zich ook in zijn maandelijkse dansavond “Indie Disco” in Merleyn en zijn vele optredens op de festivals in Nijmegen. Maarten W draait vanavond een set waarin het protest centraal staat en zal laten horen dat protest ook heel dansbaar kan zijn!

 

Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest  

Dit programma is onderdeel van Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest. Met livemuziek, talks, soundbites en meer op vrijdag 14 juni 2024, in Doornroosje, Nijmegen. Wetenschappers van de Radboud Universiteit laten vanuit verschillende disciplines hun licht schijnen op de wetenschap van protest. Doornroosje programmeert de live-acts. Stel je eigen programma samen en dompel je onder in de wetenschap en de muziek. Bekijk de aftermovie van Radboud Sounds 2023. 

Contactinformatie

Wil je meer weten over het programma van Radboud Sounds, of heb je andere vragen of opmerkingen? Mail dan naar info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl)

Organisatieonderdeel
Radboud Reflects