Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest
Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest

Reflects Connects | Leer nieuwe mensen kennen @ Radboud Sounds

***Doornroosje | Vide | 20.30 & 21.20 uur***

Dit is een onderdeel van Radboud Sounds op vrijdag 14 juni 2024 @ Doornroosje

Zou je wel eens met anderen over actuele, maatschappelijke, verdiepende thema’s van gedachten willen wisselen? Dat kan bij Reflects Connects.

In korte rondes praat je over een bepaalde stelling en maak je kennis met verschillende mensen. Heb je een klik? Wissel dan je gegevens uit en wie weet komen jullie een keer samen naar een programma van Radboud Reflects. Groepjes vormen kan natuurlijk ook. It’s up to you. 

Deelnemers krijgen een goodybag van Radboud Reflects met een pen en een notitieboekje. Super handig om meteen je gegevens uit te wisselen.  

De voertaal is zowel Nederlands als Engels. Dat bepalen we ter plekke. 

Meld je om 20.30 uur of om 21.20 uur bij Reflects Connects op de vide (de open ruimte boven de hal). Roos, Lilia, Kirsten, Amanda, Annemijn, Thomas, Julie en Joost van de Denktank Letteren helpen je verder en leiden Reflects Connects.  

Denktank Letteren

Dit programma is gemaakt door de Denktank Letteren in opdracht van Radboud Reflects. De denktank is een cursus waarin in een interdisciplinair team van 6-8 studenten onder begeleiding van een docent aan de slag gegaan wordt met een actueel vraagstuk van een bedrijf, instelling of organisatie. Samen werk je toe naar een eindproduct dat van toegevoegde waarde is voor de partner.

Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest 

Dit programma is onderdeel van Radboud Sounds | Wetenschapsfestival over protest met livemuziek, talks, soundbites en meer op vrijdag 14 juni 2024, in Doornroosje, Nijmegen. Wetenschappers van de Radboud Universiteit laten vanuit verschillende disciplines hun licht schijnen op de wetenschap van protest. Doornroosje programmeert de live-acts. Stel je eigen programma samen en dompel je onder in de wetenschap en de muziek. Bekijk de aftermovie van Radboud Sounds 2023. 

Contactinformatie

Wil je meer weten over het programma of heb je andere vragen of opmerkingen? Mail dan naar info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl)

Organisatieonderdeel
Radboud Reflects, Radboud Universiteit