Deelnemersvoorwaarden

Verkorte algemene voorwaarden

Als je deelneemt aan onze programma's, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. In het document dat je lager op deze pagina kan downloaden, kan je ze raadplegen. 

We lichten de meest belangrijke voorwaarden voor je uit:

Aanmelding en registratie

 • Tickets voor onze programma’s kan je op onze website bestellen. Per aangekondigd programma (in de online agenda), is er een ticketknop die je leidt naar de inschrijfpagina. 
 • De persoonsgegevens die je bij aanmelding aan ons doorgeeft, worden verwerkt volgens de (Uitvoeringswet) Algemene verordening gegevensbescherming ((U)AVG) en worden voor geen andere doeleinden dan voor het desbetreffende programma gebruikt.
 • We vragen je om tijdig aanwezig te zijn: voor de aanvang van het programma. Gaat het om een drukbezocht of uitverkocht programma en kom je later, dan kan het voorkomen dat toegang tot de zaal geweigerd wordt, ook als je een geldig ticket hebt. Je ticket wordt niet gerestitueerd. 

Toegang en deelname

 • Toegang tot onze programma’s is mogelijk met een geldig ticket. Als een programma niet is uitverkocht, is er gelegenheid om je aan te melden aan de ingang. Ter plaatse kan enkel per pin worden betaald.
 • De Actualiteitencolleges en Academic Affairs programma’s zijn vrij toegankelijk zonder toegangsticket.
 • Heb je recht op een gratis ticket of een ticket tegen gereduceerd tarief, dan vragen we je bij de registratie ter plaatse om je geldige reductiepas te laten zien. Dat kan zijn: een abonnement, een studenten- of scholierenpas, een Alumni Benefit Card of medewerkerspas.
 • Ben je verhinderd, dan waarderen we een bericht hierover per e-mail (info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl)). Geannuleerde tickets worden niet gerestitueerd.
 • Deelnemers die een programma verstoren of dreigen te verstoren, kan de toegang tot het programma worden ontzegd. Restitutie is ook dan niet mogelijk.

Publicaties

 • De meeste programma’s worden opgenomen en kort na het programma op onze podcastkanalen (SoundCloud, Spotify) en YouTubekanaal geplaatst. 
  Tijdens het programma worden foto’s gemaakt van de sprekers en op de pagina Programma gemist geplaatst. We zorgen er voor dat je als deelnemer niet herkenbaar in beeld wordt gebracht. 
 • Het is niet toegestaan om zelf video- of audio-opnames te maken van onze programma’s, of om ze op enige wijze live uit te zenden of te verspreiden.

Volledige algemene voorwaarden

VOORWAARDEN RADBOUD REFLECTS.pdf

Raadpleeg onze algemene voorwaarden

Contact

Heb je een vraag over de voorwaarden? Stuur dan een bericht naar onderstaand e-mailadres.

We zijn ook telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en tussen 10.00 en 16.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur.

+31 (024) 361 55 55