Radboud Reflectsabonnement

Voor € 30,00 per persoon kun je je van 1 januari tot en met 31 december 2024 laten inspireren door toonaangevende wetenschappers. Je hebt dan voordelig toegang tot al onze programma's. Bij programma’s met een afwijkend tarief betaal je het kortingstarief.

Looptijd

Met dit abonnement kun je van 1 januari tot en met 31 december 2024 naar alle programma's van Radboud Reflects. 

Vul het aanvraagformulier in en maak € 30,00 over via iDeal. Na betaling ontvang je de Radboud Reflectsabonneepas binnen twee weken per post. Vul dus alsjeblieft je adresgegevens in.

Vraag abonnement aan

Bezoek lezingen

Wil je een lezing bezoeken? Meld je dan zoals gebruikelijk aan via de website en kies op het inschrijfformulier voor gereduceerd tarief  ‘Abonnee' en neem je abonneepas mee naar het programma. Heb je de pas nog niet ontvangen, maar wil je toch al inschrijven voor een programma? Vraag alvast naar je abonneenummer via info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl).

Cadeau 

Wil je iemand een Radboud Reflectsabonnement cadeau doen? Dan vul je de voor- en achternaam van die persoon in bij het veld 'Voor- en achternaam' en vermeld in datzelfde veld 'cadeau'. Vul bij de andere velden je eigen gegevens in. Dan ontvang je de abonneepas met de opgegeven voor- en achternaam in een feestelijk verpakking op het opgegeven adres.

Ook leuk als (relatie- of kerst-) geschenk voor je organisatie, vereniging, of afdeling. Neem contact op voor meer informatie: info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Radboud Reflects en mis niks. Het feit dat je abonnee bent, betekent namelijk niet dat je ook automatisch de Radboud Reflectsnieuwsbrief ontvangt. Daarvoor moet je vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) apart inschrijven.

Mira Vegter, Ivan Boldyrev en Joseph Vogl - Foto Ted van Aanholt
Mira Vegter, Ivan Boldyrev en Joseph Vogl - Foto Ted van Aanholt

Contact

Heb je een vraag over het Radboud Reflects abonnement? Van maandag tot en met donderdag proberen wij je van 9.00 - 17.00 uur zo snel mogelijk per mail te antwoorden.

Mocht je ons telefonisch willen bereiken voor vragen over inschrijvingen of andere algemene vragen, dan kan dat van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur.

(024) 361 55 55