Team Fitness Radboud Sport & Cultuur
Team Fitness Radboud Sport & Cultuur

Radboud Sport & Cultuur

De Radboud Universiteit heeft een veelzijdig sport- en cultuuraanbod. Met ruim 80 verschillende activiteiten, zeer ruime openingstijden en professionele begeleiding biedt een RSC-abonnement uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen.

Nieuws

‘De radicalisering van de glazenwasser’

Wat gebeurt er met een vriendschap die onder druk komt te staan door politieke meningsverschillen? Op 14 december laat Amro Kasr je met zijn onbeleefde, humoristische en muzikale voorstelling ‘De radicalisering van de glazenwasser’ beledigd voelen.

Wat is jouw Gymnasion-kerstwens?

Heb jij een kerstwens op het gebied van sport, cultuur, ontspanning, vitaliteit, eten of drinken? Hang dan een kerstwens in de boom die wij binnen het Gymnasion kunnen realiseren! Het indienen van deze wens werkt heel eenvoudig.

Vrije sport in de Dojo

Met ingang van maandag 4 december 2023 kunnen er in de Dojo drie reserveringen voor Vrije Sport tegelijk gemaakt worden. Vanaf die datum kan het dus gebeuren dat je met meerdere mensen tegelijk in de Dojo aan het trainen bent.

Iedereen is welkom! 

Het aanbod van Radboud Sport & Cultuur is toegankelijk voor iedereen. Studenten profiteren van uitzonderlijke tarieven en alumni krijgen korting. Medewerkers, gepensioneerde medewerkers en particulieren kunnen kiezen uit een Fit Card (5x per maand) of een Top Fit Card (onbeperkt). Daarnaast zijn er voor sommige activiteiten losse kaartjes of strippenkaarten verkrijgbaar en kun je bij ons een sportaccommodatie huren. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!

Lees meer over onze abonnementen

Student op klimmuur

Doe wat jij leuk vindt! 

Met ruim 80 activiteiten is er altijd iets wat jij leuk vindt. Je kunt workouts volgen op muziek, leren schilderen, vrije sporten zoals fitness, tennis of boulderen beoefenen én je kunt je aanmelden voor een teamsport of bijvoorbeeld een cursus zingen of boksen. 

Bekijk ons aanbod

Contact

+31 243 61 23 92

Organisatieonderdeel