Team Fitness Radboud Sport & Cultuur
Team Fitness Radboud Sport & Cultuur

Radboud Sport & Cultuur

De Radboud Universiteit heeft een veelzijdig sport- en cultuuraanbod. Met ruim 80 verschillende activiteiten, zeer ruime openingstijden en professionele begeleiding biedt een RSC-abonnement uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen.

Nieuws

Wijzigingen activiteitenaanbod

Op 1 september 2024 gaat ook bij Radboud Sport & Cultuur het nieuwe collegejaar van start. Vanaf die datum veranderen er een aantal zaken in ons aanbod. Er komen leuke activiteiten bij, er verdwijnen er twee en een paar krijgt een andere naam.

Zomervakantie RSC

Van 1 juli t/m 1 september 2024 is het zomervakantie bij RSC. Vrije sporten zijn volgens de actuele openingstijden te reserveren en het ticketurenrooster is te vinden in de app. Op 2 september begint de eerste periode van het nieuwe collegejaar.

Zomersluiting zwembad

Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus 2024 is het Erica Terpstrabad wegens groot onderhoud gesloten. Vanaf maandag 19 augustus kunnen RSC-leden weer tickets voor vrij baantjes zwemmen reserveren.

Iedereen welkom! 

Het aanbod van Radboud Sport & Cultuur is toegankelijk voor iedereen. Studenten profiteren van uitzonderlijke tarieven en alumni krijgen korting. Medewerkers, gepensioneerde medewerkers en particulieren kunnen kiezen uit een Fit Card (5x per maand) of een Top Fit Card (onbeperkt). Daarnaast zijn er voor sommige activiteiten losse kaartjes of strippenkaarten verkrijgbaar en kun je bij ons een sportaccommodatie huren. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!

Lees meer over onze abonnementen

Student op klimmuur

Doe wat jij leuk vindt! 

Met ruim 80 activiteiten is er altijd iets wat jij leuk vindt. Je kunt workouts volgen op muziek, leren schilderen, vrije sporten zoals fitness, tennis of boulderen beoefenen én je kunt je aanmelden voor een teamsport of bijvoorbeeld een cursus zingen of boksen. 

Bekijk ons aanbod

Contact

+31 243 61 23 92

Organisatieonderdeel