Team Fitness Radboud Sport & Cultuur
Team Fitness Radboud Sport & Cultuur

Radboud Sport & Cultuur

De Radboud Universiteit heeft een veelzijdig sport- en cultuuraanbod. Met ruim 80 verschillende activiteiten, zeer ruime openingstijden en professionele begeleiding biedt een RSC-abonnement uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen.

Nieuws

Vrije sport in de Dojo

Met ingang van maandag 4 december 2023 kunnen er in de Dojo drie reserveringen voor Vrije Sport tegelijk gemaakt worden. Vanaf die datum kan het dus gebeuren dat je met meerdere mensen tegelijk in de Dojo aan het trainen bent.

Ben van Daal speelt preludes

Ben van Daal is pianist en componist. Op donderdag 7 december speelt hij in Theaterzaal C zijn eigen nieuw gecomponeerde set preludes, evenals een selectie preludes van o.a. Chopin en Skrjabin die hem inspireerden bij het schrijven van deze set.

Bring a friend karaoke

Heb jij er altijd van gedroomd om te zingen voor een zaal? Dan is dit je kans. Op woensdag 6 december vindt er een karaoke avond in Theaterzaal C plaats. RSC-leden kunnen hun plaats als ticketuur reserveren én mogen een gratis introducee meenemen.

Iedereen is welkom! 

Het aanbod van Radboud Sport & Cultuur is toegankelijk voor iedereen. Studenten profiteren van uitzonderlijke tarieven en alumni krijgen korting. Medewerkers, gepensioneerde medewerkers en particulieren kunnen kiezen uit een Fit Card (5x per maand) of een Top Fit Card (onbeperkt). Daarnaast zijn er voor sommige activiteiten losse kaartjes of strippenkaarten verkrijgbaar en kun je bij ons een sportaccommodatie huren. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!

Lees meer over onze abonnementen

Student op klimmuur

Doe wat jij leuk vindt! 

Met ruim 80 activiteiten is er altijd iets wat jij leuk vindt. Je kunt workouts volgen op muziek, leren schilderen, vrije sporten zoals fitness, tennis of boulderen beoefenen én je kunt je aanmelden voor een teamsport of bijvoorbeeld een cursus zingen of boksen. 

Bekijk ons aanbod

Contact

+31 243 61 23 92

Organisatieonderdeel