Studenten op een hockeyveld
Studenten op een hockeyveld

Aanbod RSC

Je hoofd leegmaken, wat leuks doen, aan je conditie werken, je grenzen verleggen of gewoon lekker in je vel zitten. Wat jouw redenen om actief te doen ook zijn: Radboud Sport & Cultuur (RSC) is de plek om het te doen. Met een aanbod van wel 80 verschillende activiteiten, zeer ruime openingstijden en professionele begeleiding bieden wij uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen! Je kunt veel nieuwe dingen proberen en er is altijd iets dat bij je past.

Sportadvies en -ondersteuning

Kan je extra begeleiding of advies gebruiken bij het sporten? Zoek je bijvoorbeeld een diëtist of een fysiotherapeut? Wil je weten welke sport geschikt is voor jou? Of wil je jouw fitheid testen? Er is veel mogelijk!

Bekijk het overzicht van sportadvies en -ondersteuning

Sportruimte reserveren

Bij het Gymnasion zijn verschillende zalen, hallen en velden beschikbaar om vrij te kunnen sporten en bewegen.

Bekijk de mogelijkheden van sportruimte reserveren

Workout video's

Ook als je thuis bent, wil je actief blijven! Om deze reden hebben wij een aantal workout video's opgenomen. Deze video's kun jij online volgen waar je ook bent.

Bekijk ons aanbod van workout video's

Interne competitie voetbal

Leden van RSC kunnen in teamverband deelnemen aan een door ons georganiseerde interne competitie veldvoetbal. 

Bekijk de pagina over de interne competitie veldvoetbal

Abonnementen

Iedereen die minimaal 16 jaar is en behoort tot een van onze doelgroepen is van harte welkom om te komen sporten, bewegen of ontspannen op de Radboud Universiteit. Je dient hiervoor een RSC-abonnement af te sluiten. Bekijk welke abonnementen er zijn en hoe je deze afsluit.

Naar alle informatie over abonnementen

Groep studenten die buiten korfbal speelt op de velden van het sportcentrum

Studentensportverenigingen

Het Gymnasion is de thuisbasis van 38 studentensportverenigingen. In de meeste gevallen kun je bij deze verenigingen competitie spelen. Ook kun je bij sommige verenigingen cursussen volgen en zijn er sporten die je bij ons alleen kunt beoefenen door lid te worden van de betreffende studentensportvereniging (zoals atletiek, roeien of honkbal).

Iedereen met een lidmaatschap van RSC, mag in principe lid worden van een studentensportvereniging. De studentensportvereniging bepaalt zelf haar aannamebeleid. Naast je RSC-lidmaatschap betaal je dan ook contributie aan de vereniging.

Bekijk een overzicht van de studentensportverenigingen

Nijmeegse Studenten Sport Raad (NSSR)

De Nijmeegse Studenten Sport Raad (NSSR) behartigt de belangen van alle Nijmeegse studentensporters en is het overkoepelende orgaan van alle studentensportverenigingen.