Sociale activiteiten Studentenkerk

Op meerdere momenten in de week komen we in de studentenkerk samen voor een maaltijd, koorrepetities, of bijvoorbeeld een spelletjesavond. Hier vind je alle activiteiten die regelmatig worden georganiseerd.

Wekelijks of tweewekelijks

DagTijdActiviteit
Maandag19:45 - 21:15Repetitie Campus Choir
Woensdag

12.30 - 13.00

 

Silence4me Meditatie met Nicole Schubert, aanmelden niet nodig
Op de HAN (Kapittelweg 35, E4.38)
 18.00 – 22.00Meet & eat
Donderdag12.30 - 14.00*Dito's Roze Lunch

* Elke 2e en 4e donderdag van de maand (behalve tijdens de vakanties).

Maandelijks

Filmclub

Per oktober tonen we iedere 1e zondag van de maand om 19:00 een film in de huiskamer van de studentenkerk. We kijken 'Fine Arts' films die goede recensies hebben ontvangen op verschillende film festivals. De films zijn multicultureel en van verschillende genres. De filmavond is in het Engels en alle films hebben Engelstalige ondertitelingen. Na afloop discussiëren we over de film. We delen onze gedachtes, gevoelens en onze eigen kijk op de film om onze horizon te verbreden.

Stuur een e-mail naar joseph.geelen [at] ru.nl (joseph[dot]geelen[at]ru[dot]nl) om je aan te melden.

Community diner en spelletjesavond

Iedere 2e zondag van de maand om 19:00 uur is er een potluck diner gevolgd door een spelletjesavond. Iedereen neemt iets te eten mee om te delen en het kookteam zorgt ook voor wat hapjes. Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger bij het kookteam.

Theology on tap

Iedere 3e donderdag van de maand om 19.00 uur komen we samen in de Studentenkerk voor 'Theology on tap', gevolgd door samen een drankje drinken in het Cultuurcafé op de campus. Je kunt altijd aansluiten, aanmelden is niet nodig.

De avond wordt geleidt door studentenpastoor Joseph Geelen en assistant professor Joshua Furnal (joshua.furnal [at] ru.nl (joshua[dot]furnal[at]ru[dot]nl)).

Andere ontmoetingsmomenten

Regelmatig (vaak na de Oecumenische viering op zondag van 11:00 uur) organiseert de initiatiefgroep een activiteit voor de gemeenschap. Soms is dat een lunch, maar het kan ook een goed gesprek, een wandeling, of samen zingen zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur een mail naar pastkenij [at] outlook.com (pastkenij[at]outlook[dot]com).

Contact

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 9.00-16.00 uur
Vrijdag 10.00-15.00 uur

024 3619188

Organisatieonderdeel