Ga zelf aan de slag met je duurzame idee voor de campus

Heb jij een voorstel om de campus schoner, groener, humaner, meer circulair en/of klimaatneutraler te maken en wil je dat zelf ook gaan uitvoeren? Laat het weten! Grote kans dat je je idee dan kan omzetten naar een tastbaar resultaat. 
Let op: het uitgangspunt van Realize Your Idea is dat je zelf bijdraagt aan de implementatie van je idee als het is aangenomen. Gebruik het formulier onderaan de pagina om te idee in te sturen.

Hoe wordt je brainwave realiteit?

  1. Geef via het onderstaand formulier een korte en vooral concrete omschrijving van je idee. Zodra je op de knop Verzenden klikt, krijg je een bevestiging van je aanvraag. Wil je weten welke verduurzamingsprojecten er momenteel lopen? //ryi [at] ru.nl (Mail ons )voor het actuele overzicht. 
  2. Wij maken samen met collega's van andere relevante afdelingen een inschatting of je idee uitvoerbaar is. Dit kan enkele weken duren.
  3. Als er groen licht komt, nodigen we je per mail uit om het verder te bespreken en het idee te concretiseren. Uiteraard laten we het je ook weten als het idee helaas niet te realiseren is.
  4. Als iedereen het erover eens is dat je plan gerealiseerd kan worden, kun je aan de slag! Radboud Green Office is ervoor om je te ondersteunen.

Jouw projectidee

* Verplicht veld
Wat is jouw rol op de universiteit of binnen het Radboudumc?
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Hoe heb je van Realize your Idea gehoord?
Realize your Idea Logo
Realize your Idea Logo

Contact

Contactafdeling