Hoe pak je discriminatie en intimidatie aan?

Intimidatie en discriminatie kunnen het welzijn en de mogelijkheden van individuen en gemeenschappen negatief beïnvloeden. Maar hoe herken je momenten van discriminatie of intimidatie? En hoe kun je in die situaties handelen?

Om intimidatie en discriminatie te leren herkennen, kennis te krijgen van de mogelijke gevolgen en te ontdekken hoe je in een dergelijke situatie kan reageren, heeft het DEI Office twee modules ontwikkeld. De interactieve modules 'Being an Active Bystander' en 'Responding to Disclosures' helpen je inzicht te krijgen in deze onderwerpen en voorzien je van praktische handvatten. De modules zijn in het Engels.

Meld je aan en draag bij aan een veiligere Radboudgemeenschap. Volg de instructies:

Aanmeldinstructies

 1. Klik op de link: https://courses.epigeum.com/register
   
 2. Vul het aanmeldformulier in. Belangrijk: gebruik je Radboudmailadres om je te registreren en in te loggen. Dit e-mailadres is ook je gebruikersnaam;
   
 3. Kies een van onderstaande codes in het aanmeldformulier:
  - Staff : 1411a566
  - Student : 6054fe14 
   
 4. Je ontvangt een e-mail met instructies om je account te activeren. Klik op de link in die mail om je aanmelding te voltooien. Check je spam als je de activeringsmail niet kan vinden in je inbox;
 5. Log in met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord;

6. Onder My Courses vind je het Tackling Harassment programma.

7. Klik op het programma om de modules Being an Active Bystander and Responding to Disclosures te vinden en klik op een van de modules om te beginnen. 

Wanneer je de module hebt afgerond met een score van 80% of hoger, kun je een certificaat downloaden als bewijs dat je de module hebt voltooid.