Wonen, werken en studeren in Nederland

Informatie voor buitenlandse medewerkers en studenten die naar de Radboud Universiteit komen.

• Dual Career & Family Support Services

Als partner van een van de medewerkers van de Radboud Universiteit wil je wellicht ondersteuning bij je zoektocht naar werk en je vestiging in Nederland. Lees meer over de hulp die wij je bieden op deze pagina.

• Zorgverzekering in Nederland

Als je in Nederland woont en werkt, moet je een zorgverzekering afsluiten. Meer informatie over hoe dat werkt, vind je op deze pagina.

• Vind een buddy

Als internationale medewerker kun je deelnemen aan het buddy programma, zodat je je sneller thuis voelt aan de Radboud Universiteit. Op de pagina 'Meedoen aan buddy programma' vind je meer informatie over deelname.

• Woning vinden in Nederland

Het is moeilijk om in Nederland en Nijmegen een woning te vinden. Wij kunnen je wellicht een eindje op weg helpen. Lees hoe de Radboud Universiteit je ondersteunt bij huisvesting en wat de kosten voor huisvesting in Nijmegen zijn.