Routebeschrijving

Vergader- en conferentiecentrum Soeterbeeck is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (trein) en per auto.

Per trein

Zowel vanuit 's-Hertogenbosch als vanuit Nijmegen vertrekt tweemaal per uur een stoptrein naar Ravenstein. Voor de precieze vertrek -en aankomsttijden van de trein op station Ravenstein, kunt u de reisplanner van de NS raadplegen. Het Vergader- en conferentiecentrum Soeterbeeck ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Ravenstein en is bereikbaar via het Stationspad, dat aan de achterzijde van het station ligt.
> NS Reisplanner

Per auto

Ravenstein ligt aan de A50 Arnhem - Den Bosch, ongeveer twintig kilometer ten zuiden van Nijmegen. Op de A50 neemt u, zowel vanuit de richting Den Bosch als vanuit de richting Arnhem, de afrit Ravenstein (afrit 17). Vanuit Den Bosch rijdt u onderaan de afslag linksaf en daarna nog een keer linksaf richting Ravenstein. U rijdt nu onder de snelweg A50 door en gaat op de rotonde rechtdoor.

Vanuit Arnhem rijdt u de rotonde onderaan de afslag driekwart rond. Ga op de volgende rotonde rechtdoor.

Wanneer u onder het spoorwegviaduct bent doorgereden, ziet u links Soeterbeeck al liggen. Neem op de volgende rotonde de derde afslag (De Rijt) en ga vervolgens weer de eerste weg links (Elleboogstraat). Nu komt u via de toegangspoort op het parkeerterrein van Soeterbeeck.

Laadpalen

Soeterbeeck beschikt over vier laadpalen voor elektrische auto's. Deze bevinden zich tegenover de hoofdingang, links en rechts naast de parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Plan uw reis op www.routenet.nl/

plattegrond


Vergader- en Conferentiecentrum Soeterbeeck
Locatiemanager: Michiel Buijs

Elleboogstraat 2
5352 LP Deursen-Dennenburg 
Telefoon: (024) 36 15 999
E-mail: soeterbeeck-cf@ru.nl

Reserveringen Soeterbeeck
Telefoon: (024) 36 33333
E-mail: reserveringsbureau-cf@ru.nl