Studente AI schopte het tot de finale van 'Heel Holland Bakt'

Zeinab Alhashime
Hoe ik mijn deelname aan Heel Holland Bakt heb kunnen combineren met mijn studie? Nou eigenlijk niet!
Naam
Zeinab Alhashime

Artificial Intelligence studente Zeinab stond in de finale van het tv-programma 'Heel Holland Bakt'. Ze vertelt ons meer over hoe ze haar deelname heeft weten te combineren met haar studie

“Ik bak regelmatig sinds 2016, mijn eerste grote taart was voor het broertje van mijn vriend; een grote Willem II shirt taart. Hierna ben ik steeds meer gaan bakken en sindsdien spoorden mensen mij altijd aan om mee te doen aan het programma Heel Holland Bakt. Na een lange aanmeldprocedure mocht ik dit jaar dan eindelijk meedoen. Super leuk!

Hoe ik mijn deelname met mijn studie heb kunnen combineren? Nou eigenlijk niet, haha! Toen ik me aanmeldde zat ik in de afrondende fase van mijn Bachelor AI. In het begin van de opnames zou ik ook beginnen aan de Master Global Supply Chain Management & Change, maar toen de eerste week in de tent zo goed verliep, heb ik samen met de studieadviseur besloten om een periode later in te stromen. Zo’n kans als deze krijg je immers niet elke dag!

De komende tijd blijf ik zeker bakken! Daarnaast lijkt het me leuk om mijn sociale media platformen uit te breiden, een bakboek te schrijven en wellicht ga ik studie gerelateerd werken, om te zien hoe dat bevalt en om te sparen voor onze aankomende bruiloft!”

Bekijk de finale uitzending van het tv-programma Heel Holland Bakt