Studenten studeren aan een picknicktafel

Informatie voor studenten

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een goed verloop van je studie aan de Radboud Universiteit. Zo weet je waar je terecht kunt met je vragen en welke begeleiding er is voor studenten.

Diversity Day 2022

Actueel

Blijf op de hoogte van de actualiteiten voor Studenten. 

Gedragscode

Dies Natalis

Diversity Day 2022

Studentbegeleiding

We bieden jou graag de juiste begeleiding. Bekijk welke begeleiders er zijn en hoe we je kunnen ondersteunen bij studievertraging, flexibel studeren, mentaal welzijn, handicap, financiën en meer.

Vind jouw begeleiding

Onderwijs volgen

Je vindt hier meer informatie over je studievoortgang, inschrijven voor vakken en tentamens, het studieprogramma, je rooster en boeken bestellen.

Lees meer

In- en uitschrijven opleiding

Je vindt hier meer informatie over collegegeld, studiefinanciering, toelatingsverklaring en hoe je je uitschrijft voor een opleiding.

Lees meer

ICT

Je vindt hier meer informatie over je wachtwoord, e-mail en agenda, wifi en (veilig) off-campus werken.

Lees meer

Campusvoorzieningen

Introductiemarkt introductie 2021

Studentenleven

Meer over studentenorganisaties, op kamers en ondersteuning voor bestuur en medezeggenschap.

Ontdek het studentenleven
Twee studenten met koffers voor het station in Nijmegen

Naar het buitenland

Meer over het kiezen van een universiteit, beurzen, studiepunten en veilig reizen.

Ga naar het buitenland
Werknemer van de Radboud Universiteit

Voorbereiden op een baan

Meer over workshops en trainingen, vacatures, stages en werken naast je studie.

Aan het werk

Nieuws

Science Café > Complexiteit Doorzien

De laatste decennia zijn de fundamenten gelegd voor een discipline-overstijgende aanpak van complexiteit, die van ‘complexe systemen’; alles, overal, tegelijk. Peter Sloot en Igor Nikolic zullen ons introduceren in deze boeiende en relevante materie...

logo living lab green office

Op zoek naar een scriptie- of stagevraagstuk met impact?

In het Living Lab van het Radboud Green Office koppelen we jouw nieuwsgierigheid en onderzoeksvaardigheden aan een duurzaam vraagstuk vanuit de universiteit of het Radboudumc.

Studentenonderscheiding

Studentonderscheiding voor Maarten Manten

Dit jaar gaat de studentonderscheiding naar Maarten Manten. Hij ontvangt de onderscheiding tijdens de viering van de 99e Dies Natalis op 20 oktober 2022.

Evenementen

Climate Fiction

Op 11 oktober van 12.00-13.00 uur vindt het tweede seminar in de serie over sustainable humanities online plaats. Adeline Johns-Putra, hoogleraar literatuur aan de Xi'an Jiaotong- Liverpool University in Suzhou en Boris van Meurs, promovendus...

Gevoelens en ervaringen uitwisselen rond Iran

Tijdens deze bijeenkomst zullen we elkaars zorgen delen en praten over de huidige gespannen situatie in Iran waar vrouwen de dupe worden van het optreden van de veiligheidspolitie waarbij talloze slachtoffers vallen. Aanmelden voor de bijeenkomst is...

Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je...