Zoek in de site...

Afmelden uitreiking

Wil je je afmelden voor je propedeuse-uitreiking?

Stuur dan een email naar diplomaservices@ru.nl. Na de officiële uitreiking ontvang je een email met informatie over hoe je een afspraak kan maken om jouw propedeuse op te halen bij de Centrale Studentenbalie.

Wil je je afmelden voor je bachelor-uitreiking?

Stuur dan een email naar diplomaservices@ru.nl. Na de officiële uitreiking ontvang je een email met informatie over hoe je een afspraak kan maken om jouw bachelor getuigschrift op te halen bij de Centrale Studentenbalie.

Wil je je afmelden voor je master-uitreiking?

Een master-uitreiking kan verplicht zijn. Je kan je daarom niet zomaar voor afmelden. Stuur een email naar de studie coördinator en naar diplomaservices@ru.nl. Indien de opleiding akkoord gaat met een balie-uitreiking, ontvang je na de officiële uitreiking een email van Diploma Services met informatie over hoe je een afspraak kan maken om jouw master getuigschrift op te halen bij de Centrale Studentenbalie.

Diploma ophalen of verzenden?

Indien je een balie-uitreiking hebt aangevraagd of niet aanwezig bent geweest bij de officiële uitreiking, ontvang je na de officiële uitreiking een email van Diploma Services met informatie over hoe je een afspraak kan maken om jouw getuigschrift op te halen bij de Centrale Studentenbalie.

Het is niet mogelijk om je diploma eerder te ontvangen dan nadat de officiële uitreiking heeft plaatsgevonden.

Omdat een diploma eenmalig wordt verstrekt, versturen we deze niet per post. De kans dat je diploma kwijt raakt is dan namelijk aanwezig, en we kunnen geen nieuw diploma voor je maken. Indien je toch je diploma per post wilt ontvangen, dien je contact op te nemen met de faculteit. Zij moeten ons toestemming geven om jouw diploma per post te versturen.