Zoek in de site...

Van student naar alumnus

Na je afstuderen word je automatisch alumnus van de Radboud Universiteit en blijf je dus deel uitmaken van de Nijmeegse academische gemeenschap. Als alumnus kun je actief bijdragen aan de kwaliteit van de universiteit. Jouw ervaringen en inzichten zijn namelijk van groot belang voor de huidige generatie studenten.

Afstudeercadeau met gratis studietegoed

Omdat we graag met je in contact blijven, bieden we je een cadeau aan: bij je buluitreiking ontvang je studietegoed. Je kunt met dit studietegoed bij iedere faculteit cursussen volgen die opengesteld zijn voor alumni. Zo kun je toch nog die ene module volgen waar je tijdens je studie geen tijd meer voor had. Of je kiest een cursus die precies past bij je professionele ontwikkeling. Zo kun je je kennis op peil houden of zelfs uitbreiden.

Maar dat is niet alles, elke afgestudeerde ontvangt een Alumni Benefits Card waarmee je meteen kunt profiteren van alle voordelen die daarbij horen.

Naast de cursussen die je met de vouchers kunt volgen, kun je natuurlijk ook bij de Radboud Universiteit terecht voor andere postacademische opleidingen en contractonderwijs.

Blijf in contact!

We blijven graag in contact met jou. Daarvoor hebben we jouw contactgegevens nodig. Hiervoor willen we je vragen het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Daarnaast bieden we verschillende manieren om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten voor alumni en in contact te blijven met oud-studiegenoten, docenten en huidige studenten. Zo kun je lid worden van onze Linkedin-pagina en ons volgen via Facebook.