Zoek in de site...

Inschrijven master na pre-master

Sta je sinds 2019 onafgebroken inschreven voor de pre-master en rond je het dit studiejaar af?
Doe een inschrijfverzoek voor de master. Regel de betaling voor de master door bevestiging van de machtiging in Studielink of een overboeking. Op het moment dat het certificaat bij de Centrale Studentenadministratie binnenkomt wordt de inschrijving voor de master afgerond. Als je je pre-master eind augustus behaald bestaat de kans dat de administratieve afhandeling hiervan pas in september plaatsvindt. Je studentaccount wordt dan automatisch afgesloten. Neem contact op met de Centrale Studentenbalie (024-3612345) om verlenging van je account te regelen.

Heb je nog niet alle ECTS behaald?
Je moet dan opnieuw een vergoeding voor de nog openstaande ECTS betalen. Doe een herinschrijfverzoek voor de pre-master in Studielink. Regel een nieuwe toelatingsverklaring bij de studieadviseur. Aan de hand daarvan wordt de vergoeding opnieuw bepaald. Zodra dit is gedaan zie je de hoogte van de nieuwe vergoeding in Studielink. Deze kun je dan betalen door de digitale machtiging in Studielink te bevestigen of door de vergoeding zelf over te maken.

Sta je sinds 2020 inschreven voor de pre-master en rond je het dit studiejaar af?
Doe een herinschrijfverzoek in Studielink voor de pre-master én een nieuw inschrijfverzoek voor de master. Regel de betaling voor de master door bevestiging van de machtiging in Studielink of een overboeking. De inschrijving voor beide opleidingen voorkomt administratieve problemen bij de overgang van pre-master naar master. Op het moment dat het certificaat bij de Centrale Studentenadministratie binnenkomt wordt de inschrijving voor de master afgerond. Het verzoek voor de pre-master wordt daarna verwijderd. Je kunt dit in Studielink in de gaten houden.

Heb je nog niet alle ECTS behaald?
Doe een herinschrijfverzoek voor de pre-master in Studielink. De vergoeding heb je afgelopen studiejaar al betaald. Het bedrag op de machtiging in Studielink is daarom € 0,00. Deze kun je bevestigen en dan is de inschrijving voor studiejaar 2021-2022 in orde.

Ben je in 2020 gestart met de één-jarige pre-master van Geneeskunde en rond je het dit studiejaar af?

Doe een inschrijfverzoek voor de master. Regel de betaling voor de master door bevestiging van de machtiging in Studielink of een overboeking. Op het moment dat het certificaat bij de Centrale Studentenadministratie binnenkomt wordt de inschrijving voor de master afgerond. Als je je pre-master eind augustus behaald, bestaat de kans dat de administratieve afhandeling hiervan pas in september plaatsvindt. Je studentaccount wordt dan automatisch afgesloten. Neem contact op met de Centrale Studentenbalie (024-3612345) om verlenging van je account te regelen.

Heb je nog niet alle ECTS behaald?
Neem dan contact op met de studieadviseur van Geneeskunde.