Student Mobility Package

Student Mobility en de Radboud Universiteit hebben de handen ineengeslagen om je een speciaal mobiliteitspakket aan te bieden. Het pakket bestaat uit een Student Mobility Card (voor het openbaar vervoer) en een Fietsprogramma. Je kunt beide als pakket bestellen of één van deze opties apart. Als je het pakket voor je aankomst in Nijmegen reserveert, kun je je kaart en/of fiets ophalen tijdens de Radboud Intro.

Student Mobility Card (OV-chipkaart + ISIC-ID)

Profiteer van het uitstekende Nederlandse openbaar vervoer met de Student Mobility Card. Met de Student Mobility Card krijg je 15% korting in het weekend en tijdens de daluren op alle treinen van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Je kunt de Student Mobility Card ook gebruiken voor alle andere vormen van openbaar vervoer in Nederland (zonder korting).

Je ontvangt niet alleen een OV-chipkaart, maar ook een digitale ISIC-studentenkaart. Met dit 12 maanden durende lidmaatschap krijg je vele studentenkortingen bij musea, winkels, festivals en meer.

Je kunt de Student Mobility Card + ISIC-studentenkaart bestellen voor een eenmalig bedrag van €15,00. Als je de Student Mobility Card korting op NS-treinen wilt gebruiken, betaal je een maandabonnement van €4,50.

Student Mobility Bike

Huurfiets

Tegenwoordig is het leasen van een fiets erg populair onder studenten in Nederland. Je kunt een leenfiets met 3 versnellingen krijgen voor €25,00 per maand en hoeft niet te stressen over mogelijke schade of defecten. In plaats daarvan regelt de leasemaatschappij het probleem. Houd er wel rekening mee dat er "eigen risico"-bedragen zijn voor bepaalde gelegenheden. De prijzen zijn gebaseerd op normaal gebruik en teruggave van de fiets bij vertrek. In geval van diefstal (zonder originele sleutels) of ernstige schade kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

 

Deadline voor reservering is 24 januari

Reserveer (een deel van) het Student Mobility Package

Producten afhalen


Student Mobility Card

Als je de Student Mobility Card vooraf hebt besteld, kun je deze op zondag 29 januari tussen 10:00 en 16:00 uur ophalen bij het Linnaues gebouw. Je kunt de ISIC studentenkaart activeren op je telefoon.

Als je na 29 janauri aankomt, moet je zelf met Student Mobility Card een afspraak maken om de kaart naar je nieuwe adres in Nijmegen te laten sturen.

 

 

Rental Bike

Als je vooraf een huurfiets hebt besteld, kun je deze op maandag 29 januari tussen 10:00 en 16:00 uur ophalen op het plein van het Linnaues gebouw

Deelnemers aan de internationale Intro Week (georganiseerd door RIS) kunnen hun fiets ophalen tijdens de in het programma aangegeven tijden (zie Radboud Events app). 

Zorg ervoor dat je je registreerd hebt voor de app, voordat je de fiets op komt halen, zie de instructies van  het Student Mobility team.

Na 29 januari  moet je een afspraak maken via info [at] studentmobility.nl (info[at]studentmobility[dot]nl)