Bestemmingen

Waar kun je naartoe?

Wil je studeren of stage lopen in het buitenland maar weet je (nog) niet waar je heen wilt? Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Internationale partners Radboud Universiteit

Op deze kaart zie je de internationale partners waarmee de Radboud Universiteit samenwerkt. Als je je faculteit selecteert, kun je zien welke mogelijkheden er voor jou zijn. Je faculteitscoördinator kan je helpen met meer specifieke vragen over je studie of stage bij een van deze partners. 

Naar de kaart

Overige onderwijsinstellingen en instituten

Naast de partners op bovenstaande kaart, kan je er ook voor kiezen om je buitenlandervaring op te doen bij een andere onderwijsinstelling of instituut. Hierop zijn andere beurzen van toepassing. Je vindt meer informatie op de pagina over beurzen.

Stage in het buitenland

Naast studeren in het buitenland, kan je ook kiezen voor het doen van een buitenlandstage. Hier op zijn andere regels van toepassing. Wil je stage lopen in het buitenland, neem dan contact op met je facultaire coordinator. 

Informatie over uitwisseling met het Verenigd Koninkrijk

Sinds 31 december 2020 is het Verenigd Koninkrijk (VK) geen onderdeel meer van de Europese Unie. Lees meer over welke mogelijke gevolgen dit heeft voor je uitwisseling naar dit land.