Two students biking in Nijmegen
Two students biking in Nijmegen

Een netwerk opbouwen en ontmoeten

Lees meer over de manieren om in contact te komen met (internationale) medestudenten en een wereldwijd netwerk op te bouwen om je studententijd nog leuker te maken.

Global Night logo

ESN Nijmegen

Deze studentenorganisatie heeft een internationale mindset en wil internationale studenten in contact brengen met Nederlandse studenten. Ze organiseren evenementen zoals speedfriending, boekenclub, sportactiviteiten, feesten en meer!

Check de website

International students

Radboud International Students (RIS)

RIS wordt gerund door studenten en zet zich in om het verblijf van internationale studenten te verbeteren. Ze bieden en informeren studenten over sociale activiteiten via Instagram en Facebook. Ze organiseren ook de Radboud Intro voor internationale uitwisselings- en (pre-)masterstudenten, wat ook een geweldige kans is om je medestudenten te ontmoeten!

Studentenkerk

Deze organisatie verwelkomt iedereen, ongeacht geloof, geslacht, seksuele geaardheid, enz. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door de studentenkerk.

Activiteiten

Meet and Eat

Dit initiatief is een mooie kans om andere studenten te leren kennen tijdens een betaalbaar diner. Meet and Eat vindt elke woensdag plaats in de Studentenkerk.

Meer informatie

Radboud Sportcentrum

Het Radboud Sportcentrum (RSC) is de ideale plek om andere studenten te ontmoeten. Het biedt meer dan 80 verschillende activiteiten op het gebied van sport, beweging, ontspanning en cultuur.

Aanbod RSC

Social Dutch taalcursus

Social Dutch I, II, III en IV worden GRATIS aangeboden aan alle internationale studenten die aan de voorwaarden voldoen. De cursus focust zich op zowel de Nederlandse taal als cultuur. Hierdoor kan je makkelijker contact maken met locals.

Cursussen

Studentenorganisaties

Word lid van je studievereniging en breid je sociale netwerk binnen je opleiding uit. Of kies uit meer dan 150 andere studentenorganisaties die aansluiten bij jouw interesses!

Studentenorganisaties

Goin'

Goin' is een app die zich richt op het verbinden van studenten op een betekenisvolle manier. Word lid van de Radboud community en kom in contact met andere studenten via onderstaande link.

Join Goin'

Perplex

Dit studentencafé in het centrum van Nijmegen is een gezellige plek voor internationale studenten om zinvolle gesprekken te voeren, te studeren of gewoon te ontspannen. Ze organiseren regelmatig evenementen en diners voor zowel internationale als Nederlandse studenten.

Over Perplex

Vragen of zorgen over het uitbreiden van je sociale netwerk?

Onze maatschappelijk werkers helpen internationals met uitdagingen en problemen die je kunt tegenkomen wanneer je je aanpast aan een nieuwe omgeving, cultuur en fase in je leven.

Meer informatie

+31 24 36 12345

Organisatieonderdeel