AON particuliere verzekering voor internationale studenten

Internationale studenten die niet (volledig) gedekt zijn door de Nederlandse ziektekostenverzekering en/of behoefte hebben aan aanvullende verzekeringen zoals een aansprakelijkheids-, rechtsbijstand- en reisverzekering, kunnen dit regelen bij particuliere verzekeraars. Hieronder vind je een selectie van verschillende verzekeringspakketten die de Radboud Universiteit aanbeveelt. Bekijk welk pakket het best bij jouw omstandigheden past.

Webinars

AON Student Insurance organiseert gratis online webinars waarin ze je alles vertellen over verzekeren in Nederland, zoals informatie over het zorgstelsel in Nederland, wat je moet doen als je een dokter nodig hebt en de verzekeringen die AON te bieden heeft. 

Voor EU/EER-studenten

15 augustus 2023 | 11:00 - 12:00 uur

Voor niet-EU/EER-studenten

15 augustus 2023 | 14:00 - 15:00 uur

Meld je aan

 

Kun je er niet bij zijn?

Kijk de webinar van vorig jaar terug via onderstaande links.

Webinar voor EU/EER studenten

Webinar voor non-EU/EER studenten

AON Start 

Dit aanvullende verzekeringspakket is voor internationale studenten die hun medische kosten al gedekt hebben met een Nederlandse ziektekostenverzekering. AON Start dekt je in geval van repatriëring, aansprakelijkheid, ongevallen, kosten voor rechtsbijstand en schade of diefstal van je bezittingen (inclusief bagage).

Registreer je voor AON Start

 

AON Start+ 

EER-studenten die geen recht hebben op de Nederlandse basis ziektekostenverzekering en slechts gedeeltelijk gedekt zijn door de EHIC, kunnen een aanvullende particuliere ziektekostenverzekering aanvragen, evenals aanvullende verzekeringen zoals een reis- en aansprakelijkheidsverzekering. AON Start+ dekt aanvullende medische kosten die niet onder je reguliere ziektekostenverzekering (EHIC) vallen. Daarnaast dekt het ook eventuele kosten voor repatriëring, aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand en verzekert het je bezittingen (inclusief bagage).

Registreer je voor AON Start+

 

AON Complete+ 

Internationale studenten die niet in aanmerking komen voor een Nederlandse basiszorgverzekering en niet in aanmerking komen voor EHIC zijn verplicht een particuliere zorgverzekering af te sluiten tijdens hun verblijf in Nederland. AON Compleet+ biedt een basiszorgverzekering voor eventuele medische kosten, inclusief tandheelkundige noodgevallen. Daarnaast dekt het eventuele kosten van repatriëring, aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand en verzekert het je bezittingen (inclusief bagage).

Registreer je voor AON Complete+

 

Aon Complete+ voor studenten uit landen buiten de EU/EER 

Het Student Admissions Visa Team regelt automatisch het Aon Complete+ pakket voor alle internationale studenten die een verblijfsvergunning nodig hebben om de volledige studieperiode in Nederland te verblijven en studenten die een beurs (van de Radboud Universiteit) ontvangen die verzekerd is.

 

Aon Complete+ pakket zelf regelen via het Student Admissions Visa Team 

Dit pakket is speciaal gemaakt voor de Radboud Universiteit. Radboudstudenten die geen verzekering krijgen via het Student Admissions Visa Team kunnen deze zelf aanvragen via het formulier op de AON website. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar visa [at] io.ru.nl (visa[at]io[dot]ru[dot]nl). Zorg ervoor dat je het Complete+ pakket neemt en NIET het Complete pakket, omdat dit laatste pakket geen dekking biedt voor reeds bestaande medische aandoeningen.  

Weet je niet zeker welk type (zorg)verzekering je nodig hebt, raadpleeg dan onze verzekeringsgids en kijk welke verzekering overeenkomt met jouw persoonlijke omstandigheden.

Contact

Student Admissions kan je bijstaan in de aanvraagprocedure en je helpen met praktische zaken rondom je verblijf. Als je vragen hebt over je visumaanvraag, neem dan contact op met het visumteam van Student Admissions.

+31 24 361 23 45

Contactafdeling