De Radboud Intro voor bachelorstudenten

De Radboud Intro is een kennismakingsperiode voor alle nieuwe bachelorstudenten aan de Radboud Universiteit. Voor uitwisselingsstudenten en internationale (pre)masterstudenten is er een ander programma

Niet verplicht, wél onmisbaar

Tijdens de Radboud Intro ontdek je Nijmegen, de universiteit, de campus en het studentenleven. Door mee te doen aan de introductie krijg je praktische informatie (van waar jouw collegezaal is, tot wat de leukste kroeg is), maar leer je ook je medestudenten kennen. De introductie is geen ontgroening: alles mag en niets moet. Is er een activiteit waaraan je niet mee kan of wil doen? Dan is dat geen probleem en kun je dit bij je mentor aangeven.

Introductiemarkt introductie 2021

Mentorgroepjes

Het grootste deel van de Radboud Intro trek je op met ongeveer vijftien studenten van je eigen opleiding, plus twee of drie ouderejaars: jouw mentoren. De mentoren hebben een uitgebreide training gehad en helpen je met al je vragen en problemen. De mentorgroepjes worden door jouw opleiding samengesteld. Het verschilt per opleiding wanneer deze indeling bekend is, dit kan al voor de intro zijn, maar ook pas op de dag dat de introductieweek start. 

Je mentor zal er zijn om je vragen te beantwoorden tijdens en na de Radboud Intro.  Ben je international, en heb je meer persoonlijke of praktische vragen die te maken hebben met het aarden in Nederland waar je mentor je niet mee kan helpen, dan kun je altijd advies vragen aan Team Social Work, via %20socialwork-studentsupport [at] ru.nl (socialwork-studentsupport[at]ru[dot]nl).

Contact

Ons team Studievoorlichting staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden via Whatsapp. Mailen of bellen kan ook:

+31 24 361 23 45