Radboud Intro voor internationale uitwisselings- en (pre-)masterstudenten

Let op: informatie over de introductie van internationale bachelorstudenten vind je hier

Voor nieuwe internationale uitwisselings- en (pre-)masterstudenten wordt er elk jaar in augustus en januari een introductieweek georganiseerd. Deze week bevat leuke en informatieve activiteiten zoals een campus- en stadstour, sportevenementen en feesten. Door deel te nemen aan dit programma leer je niet alleen Nijmegen en de Radboud Universiteit kennen, maar maak je ook vrienden van over de hele wereld.

Programme

Check the preliminary programmes for the Intro for international exchange and (pre-)Master's students in Winter (for students starting in February 2025) and in Summer (for students starting in September 2024).

Preliminary programme Radboud Summer Intro

Voor international exchange and (pre-)Master's studenten  die in September starten zal de internationale Radboud Intro plaatsvinden van 18 augustus tot 25 august us 2024.

Programme Radboud Winter Intro

Voor internationale uitwisselings- en (pre-)masterstudenten die starten in februari 2025 is er een introductie van 26 januari t/m  1 februari 2025. Je vindt meer informatie over het programma op de Engelstalige pagina.

Meer informatie

Contact

Neem bij vragen contact op met het team van Radboud International Students.