Na aankomst

Na aankomst in Nederland moet je een afspraak maken met de gemeente om je in te schrijven (en je BSN te ontvangen). Afhankelijk van je nationaliteit en de duur van je verblijf moet je een tuberculoseonderzoek doen, biometrie afgeven en/of uw verblijfsvergunning ophalen bij een van de IND-loketten.

Inschrijven bij de gemeente

Na aankomst in Nederland moet je een afspraak maken met de gemeente. Na je inschrijving ontvang je een Burgerservicenummer (BSN).

Lees meer

Ophalen van je verblijfsvergunning

Na aankomst in Nederland ontvang je van Student Admissions meer informatie over waar en wanneer je je verblijfsvergunning kunt ophalen.

Lees meer

Tuberculose test

Tenzij je nationaliteit is vrijgesteld, moet je na aankomst in Nederland een tuberculoseonderzoek ondergaan. Als dit voor jou geldt, neemt de GGD contact met je op om een afspraak te maken.

Lees meer

Biometrie

Als je bent vrijgesteld van een Machtiging tot Voorlopig Verblijf (MVV) moet je biometrie afgeven bij een IND-loket in Nederland. Je wordt door Student Admissions geïnformeerd over hoe je een afspraak kunt maken voor biometrie als dit voor jou van toepassing is.

Lees meer

Contact

Student Admissions kan je helpen bij de aanvraagprocedure en bij praktische zaken rondom je verblijf in Nederland. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

+31 24 361 23 45

Organisatieonderdeel