Doe mee aan de Netherlands Asia Honours Summer School 2023

Ben jij een ambitieuze, open-minded en ondernemende tweede- of derdejaars bachelorstudent? Heb jij interesse in de rol van China op het wereldtoneel en wil jij je verdiepen in het actuele thema ‘Reinventing Growth and Globalization’? Wil jij meedoen met een zomerschool in Nederland en een Aziëreis, een consultancy project uitvoeren voor één van onze partners en toonaangevende multinationals bezoeken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een unieke samenwerking tussen Nederlandse universiteiten, vier ministeries en meer dan tien Nederlandse en Chinese multinationals. Door middel van een programma bestaande uit academische, business en culturele aspecten bereidt de NAHSS deelnemende studenten voor op een toekomst met China als wereldmacht. Ieder jaar worden zeventig ambitieuze studenten van diverse studieachtergronden en universiteiten geselecteerd om deel te nemen aan het uitdagende programma.

Aanmelden

Geïnteresseerd geraakt? Meld je via www.nahss.nl aan voor de online informatiebijeenkomst op 8 december om 19:30 uur.

Organisatieonderdeel
Radboud Honours Academy