Een student zit te studeren in het Huygensgebouw met een open boek voor zich. Hij draagt een rode Radboudhoodie, heeft oortjes in en houdt een pen vast.
Een student zit te studeren in het Huygensgebouw met een open boek voor zich. Hij draagt een rode Radboudhoodie, heeft oortjes in en houdt een pen vast.

Ga goed voorbereid je laatste tentamenperiode in

Voor de meeste studenten begint op 10 juni de laatste tentamenperiode. Bekijk de informatie op deze pagina om jezelf goed voor te bereiden op je laatste tentamens en deadlines.

Roosterwijzigingen

De komende weken kunnen er roosterwijzigingen plaatsvinden. Houd daarom je persoonlijke rooster en Brightspace goed in de gaten, want rooster- en locatiewijzigingen kunnen kort van tevoren plaatsvinden.

Kijk bijvoorbeeld op de ochtend van je toets nog een keer extra op je rooster. Zo voorkom je dat je bij de verkeerde toetslocatie komt te staan.

Langere openingstijden

Een aantal gebouwen zijn tijdens de tentamenperiode langer geopend. Zo is de Universiteitsbibliotheek van 3 juni t/m 4 juli van maandag t/m donderdag een uur langer geopend (08.30–23.00 uur) en kan je in de weekenden ook studeren in het Elinor Ostromgebouw en Maria Montessorigebouw.

Bekijk de actuele openingstijden

Checklists

Om goed voorbereid naar je toets te gaan zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten. Zo is het bij een digitale toets belangrijk dat je je studentnummer en wachtwoord uit je hoofd kent, anders kan je niet deelnemen aan de toets. Het is namelijk niet meer mogelijk om een tijdelijk wachtwoord te krijgen. De belangrijkste punten om op te letten hebben we voor je op een rijtje gezet.

Loop door de checklists heen

Huisregels

Tijdens het maken van een toets gelden voor alle studenten dezelfde huisregels. Je bent als student zelf verantwoordelijk om op de hoogte te zijn van de geldende huisregels. Het niet naleven van deze regels kan ertoe leiden dat jou de toegang tot de toetsruimte wordt ontzegd.

Lees de samengevatte huisregels

Contactinformatie

Heb je problemen met je toetsinschrijving? Neem dan contact op met het STIP van jouw faculteit.