NSE 2023
NSE 2023

Geef je mening over je opleiding in de Nationale Studenten Enquête 2023

Ook dit jaar vragen we je graag weer om in de Nationale Studenten Enquête (NSE) je mening te geven over allerlei aspecten van jouw opleiding.

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen kan eenvoudig door te klikken op de link in de e-mail die je maandag 16 januari ontvangt op je Radboudmail. Of ga naar www.nse.nl, vul daar je studentmailadres in en je krijgt direct toegang tot de vragenlijst.

Als je meedoet, maak je kans op mooie prijzen:

  • 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.519,-)
  • 4 x Sony Noise Canceling Headphones (t.w.v. €380,-)  
  • 3 x Logitech Master Series muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. € 25,-)

Daarnaast speciaal voor Radboudstudenten:

  • 4 x Bol.com bon (t.w.v. €75,-)
  • 50 x koek, muffin of iets anders, op te halen bij De Refter

Wat is de NSE?

De Nationale Studenten Enquête is een grootschalig landelijk onderzoek naar studenttevredenheid. Jaarlijks worden de studenten in het Nederlands hoger onderwijs uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding en hogeschool of universiteit. Kijk op www.nse.nl voor meer informatie.

Waarom is het belangrijk dat ik de NSE invul?

Jouw mening is van belang voor je opleiding en de Radboud Universiteit om de kwaliteit van ons onderwijs en voorzieningen te verbeteren, voor zowel onze huidige als voor onze toekomstige studenten. 

Waarvoor worden de resultaten van de NSE gebruikt?

De resultaten uit de NSE worden door de Radboud Universiteit gebruikt om de kwaliteit van het onderwijs en de voorzieningen van de opleidingen en universiteit verder te verbeteren. Daarnaast worden de landelijke resultaten gebruikt voor studiekeuzevoorlichting op studiekeuze123.nl en dienen de studentoordelen ook als bron voor Elsevier Beste Studies en de Keuzegids.

Waar kan ik de resultaten van vorig jaar (NSE 2022) vinden?

In dit nieuwsbericht vind je een samenvatting van de resultaten van vorig jaar. Daarnaast kun je in dit interactieve dashboard alle resultaten, ook per faculteit en opleiding, en vergeleken met andere universiteiten, terug vinden.

Namens je opleiding en universiteit danken we je hartelijk voor je deelname!

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Institutional Research