Kerstboom en lichtjes op de campus

Get cosy on campus: winterse activiteiten voor de feestdagen

Het wordt steeds kouder en de dagen worden korter: de feestdagen komen er weer aan! Op de campus vind je deze winter genoeg gezellige activiteiten om in de juiste stemming te komen. Lees hier meer over de feestelijke activiteiten die op de planning staan.

Kerstliedjes, movie night, sporten in Kerstsfeer

Kerstliedjes zingen: 19 december, 12:15, Studentenkerk

Ben je al helemaal klaar voor Kerstmis? Komen samen met andere studenten bekende kerstliedjes zingen. Schrijf je hier in.

Christmas Movie Night: 20 december, 19:00, Theaterzaal C

Op zoek naar een manier om even te ontspannen tijdens de feestdagen? Kom lekker langs bij de Christmas Movie Night in Theaterzaal C. Schrijf je hier in.

KerstBOM - Bewegen op Muziek: 21 december, 17:00, Radboud Sportcentrum, Zaal 2

Beweeg mee op kerstmuziek! Kom lekker in de kerstsfeer tijdens een feestelijke sportsessie. Schrijf je hier in.

Schuif aan bij het kerstdiner of de Holiday Brunch

Op 24, 25 en 26 december organiseert de Studentenkerk gezellige activiteiten samen met studentenorganisaties ESN, ISON, RIS en Meet and Eat. Je bent van harte welkom om aan te schuiven bij het kerstdiner of de Holiday Brunch. Of trek je lelijkste kerstrui aan en doe mee met de ‘ugly sweater contest’, zing mee met de Christmas Carol zangworkshop of ga creatief aan de slag met je Secret Santa verrassing. Het volledige programma wordt binnenkort aangekondigd, houd daarom de website van de Studentenkerk in de gaten.

Feestelijke hapjes en een kerstdiner in De Refter

Vanaf maandag 12 december kan je bij de cafés en Coffee Corners op de campus terecht voor bijvoorbeeld kerststol en gingerbread lattes. Op 13 en 14 december serveert De Refter een speciaal 3-gangen kerstdiner (vegan optie en vlees optie beschikbaar).

Gratis warme chocomelk en andere feestelijke verrassingen

We hebben dit jaar nog een aantal feestelijke verrassingen voor je in petto. Zei iemand gratis warme chocolademelk of samen kerstkaarten maken?! Houd de komende tijd de @Radboud_uni socials in de gaten om niets te missen.

Ontmoet mensen bij de Community Tafel

Vind jij het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? En zet jij je graag in om anderen te helpen? Geef je dan op als host van de Community-tafel: een ontmoetingsplek in De Refter waar je nieuwe mensen leert kennen, samen kan lunchen, spelletjes spelen of studeren. Als host verwelkom je andere studenten, maak je een praatje en nodig je ze uit voor een spelletje. We verwachten van je dat je één keer in de week - of één keer in de twee weken - beschikbaar bent om de Community-tafel te runnen voor minimaal 3 uur.

Aanmelden of meer informatie? Mail naar studentenwelzijn [at] ru.nl

Zit je niet goed in je vel?

Winter kan een moeilijke tijd zijn, maar je bent niet alleen. Het kan helpen om andere studenten tijdens deze activiteiten te spreken. Uiteraard staan onze studentbegeleiders ook voor je klaar. Kijk hier wat ze voor je kunnen betekenen. Ook biedt het platform Gezondeboel een gratis zelfhulpprogramma 'Gemis bij speciale momenten', waarin je advies krijgt over omgaan met gemis.