Vrolijke studenten op een sportveld

Hey student! Waarom ben jij (nog) niet actief bij ons?

Mensen die regelmatig actief zijn, zijn over het algemeen vitaler, minder gevoelig voor stress, energieker, emotioneel stabieler en fysiek sterker. Om deze reden biedt Radboud Sport & Cultuur (RSC) ruim 80 verschillende sport- en cultuuractiviteiten aan. Met dit brede aanbod willen we een waardevolle bijdrage leveren aan de vitaliteit, het welbevinden en de ontwikkeling van studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit. Wij zijn er van overtuigd dat mensen die regelmatig actief zijn lekkerder in hun vel zitten en beter kunnen presteren!

Doelgroeponderzoek onder studenten

Bij Radboud Sport & Cultuur passen wij onze activiteiten en de manier waarop we deze aanbieden graag zo goed mogelijk aan op de behoeften die er zijn. Om meer inzicht te krijgen in de wensen en verwachtingen die studenten met betrekking tot sport- en cultuuractiviteiten op de campus hebben, voeren wij op dit moment een doelgroeponderzoek uit. We zouden heel graag van studenten die (nog) niet actief bij ons zijn willen weten wat hiervoor de reden is.

Vul de enquête in!

Ben jij student en (nog) geen lid van Radboud Sport & Cultuur? Vul dan de enquête in! Jouw input kan ons helpen bij het verbeteren van ons aanbod. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal vijf minuten en je gegevens blijven anoniem. Alvast bedankt voor het invullen!

Ga naar de enquête

Organisatieonderdeel