Sanne Vosters studieadviseur
Sanne Vosters studieadviseur

Hoe kan de studieadviseur je helpen?

‘Studieadviseurs zijn je eerste aanspreekpunt als je ergens mee zit.' Sanne Vosters vertelt over de dingen waarmee je studieadviseur je kan helpen en hoe je een afspraak kunt maken.

‘Studieadviseurs zijn je eerste aanspreekpunt als je ergens mee zit. Je kunt bijvoorbeeld bij je studieadviseur terecht voor praktische vragen over keuzes in je studieprogramma of als je hulp nodig hebt met persoonlijke problemen. Ook als je misschien juist eigenlijk nog niet zo goed weet waar je behoefte aan hebt, kun je een afspraak maken.

Ik sta in direct contact met veel studenten en daarnaast ook met het netwerk van studentbegeleiders binnen de Radboud Universiteit. Ik kijk altijd of ik studenten zelf kan helpen, en bespreek anders of ze doorverwezen willen worden voor meer specifiek advies. Ik kan doorverwijzen naar bijvoorbeeld de studentendecaan of de studentenpsycholoog, maar soms ook naar het Radboud Writing Lab of naar Career Service. Ik kan je ook verder doorverwijzen naar plekken buiten de universiteit zoals IrisZorg of je huisarts. Zo zijn er nog veel meer opties, en samen kijken we dan wat je nodig hebt en hoe we je op de juiste plek kunnen krijgen.  

Je kunt online een afspraak maken met je studieadviseur. Ik weet dat het misschien wel als een drempel kan voelen om een afspraak te maken. Maar bedenk: als studieadviseur hebben we alles al voorbij zien komen. Het is okay, het mag allemaal. Kom alsjeblieft langs als er iets is, dan gaan we samen kijken hoe we je kunnen helpen.’

Sanne Vosters, studieadviseur

Lees meer over de studieadviseurLees meer over studentbegeleiding

Dit bericht is onderdeel van een nieuwe serie waarin studentbegeleiders vertellen wat ze voor je kunnen betekenen. 

Sanne Vosters studieadviseur

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Student Support