Wandelen op de campus
Wandelen op de campus

Inloopspreekuren bij Ixta Noa

Ixta Noa is een organisatie voor en door mensen die ervaring hebben met een psychische kwetsbaarheid. Het is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn. Kom langs voor een kop koffie of thee, een luisterend oor of gewoon om er te zijn. De inloopspreekuren zijn bedoeld voor (internationale) studenten die worstelen met hun mentale gezondheid.

Over de organisatie

Ixta Noa werkt met ervaringsdeskundigen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en voor hun omgeving. Ixta Noa gelooft in het maken van een verschil in ons leven als we elkaar inspireren door onze ervaringen te delen. In het Praktijkhuis kunnen mensen zijn wie ze zijn. Ixta Noa werkt samen met Student Support.  

Inloopspreekuren

Bij de inloopspreekuren is er ruimte om jezelf te zijn. Je kunt je verhaal delen en herkenning vinden bij andere deelnemers. Je bent vrij om te bepalen wat je deelt en wat niet. Er zijn twee ervaringsdeskundigen aanwezig die open staan voor jouw vragen over psychische kwetsbaarheid en gerelateerde onderwerpen.

Soms organiseren we een activiteit. Dit kan bijvoorbeeld een themadiscussie zijn of een creatieve activiteit. De activiteiten zijn laagdrempelig en je kunt zelf beslissen of je meedoet.

Deelnemen 

Om deel te nemen heb je geen verwijzing nodig. En er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens openingstijden. Je kunt jezelf ook inschrijven. Dit kan via nijmegen [at] ixtanoa.nl.

De Engelstalige inloopuren zijn op donderdagavond van 19.00-21.00 uur. Ze vinden om de week plaats, tijdens de even weken. Loop gerust eens binnen aan de Bijleveldsingel 78 in Nijmegen. 

Contactinformatie

024 679 37 82
nijmegen [at] ixtanoa.nl
www.ixtanoa.nl