Groepsfoto van de USR 2022-2023
Groepsfoto van de USR 2022-2023

Kandidaatstelling Studentmedezeggenschap opent 8 mei

Als student merk je vaak pas iets van besluiten als je er binnen je eigen opleiding mee te maken krijgt. Wil jij invloed uitoefenen op deze besluiten en meepraten over het universitair beleid? Stel jezelf dan kandidaat voor de studentmedezeggenschap! Je kan actief worden in de Universitaire Studentenraad (USR), Facultaire Studentenraad (FSR), of in de Opleidingscommissie (OLC) van jouw studie.

Alle studenten van de Radboud Universiteit kunnen zich kandidaat stellen. Ervaring in de medezeggenschap is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je interesse hebt voor het medezeggenschapswerk en je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken voor de belangen van de student. Het staat daarnaast ook goed op je CV.

Meer info over de medezeggenschap

Lijkt dat je wat?

Hoe het kandidaatstellen in z'n werk gaat lees je op onderstaande informatiepagina. Je kan je kandidaatstellen voor de USR, FSR of OLC tussen 8 mei en 12 mei 2023 tussen 09:00 en 13:00. Dit is een belangrijke deadline, wees dus op tijd met je aanvraag.

Kandidaat stellen medezeggenschap

Contactinformatie