Meld je aan voor de nieuwe honourslabs

Wil jij met gemotiveerde studenten van verschillende opleidingen enkele weken werken aan een actueel, maatschappelijk relevant thema in een vernieuwende onderwijssetting? Dat kan! Vanaf februari gaan de nieuwe honourslabs van start.

Zet verhalen over culturele diversiteit en sociale ongelijkheid om in een creatief product, ontdek de diepere betekenis van conflict, gebruik wetenschappelijke kennis in politieke besluitvorming, ontwikkel een duurzaam fashion event, reflecteer op hoop en verdriet rondom ecologisch verlies en neem deel aan het creatieve proces voor het ontwikkelen van een voorstelling of kunstwerk voor het Radboud Art & Science festival.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op de website van de Radboud Honours Academy en kom naar de informatiebijeenkomst op donderdag 9 februari (12.30 - 13.30 uur, EOS N 01.550). Aanmelden voor de honourslabs kan tot uiterlijk maandag 13 februari 2023. Heb je vragen? Neem dan contact op met Floor Binkhorst (Floor.Binkhorst [at] ru.nl (Floor[dot]Binkhorst[at]ru[dot]nl)).

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Radboud Honours Academy