Nieuw kassasysteem De Refter
Nieuw kassasysteem De Refter

Nieuw bestel- en kassasysteem bij de campushoreca

In de zomer zijn de kassa’s in de campushoreca vervangen door een nieuw gebruiksvriendelijk(er) systeem. Wat merk jij daarvan? Bij De Refter bestel je de (vegan) burgers, pizza’s en frietjes vanaf 5 september via een bestelzuil of online in plaats van aan de balie. Ook bij Giga-Bite en Het Gerecht zijn de self-service kassa’s vernieuwd.

De Refter

In De Refter bestel je bij Angus no. 5 (de counter met (vegan) burgers en friet) en Mama Maria’s (de counter met pizza’s en overige Italiaanse gerechten) niet meer bij de medewerker aan de balie, maar bij een bestelzuil. Je betaalt vervolgens door (contactloos of normaal) te pinnen. Je vindt de bestelzuilen op de balie van de counters.

Ook is het mogelijk om online te bestellen. Je gaat direct naar www.refter-online.nl of scant de QR-code op tafel. Je maakt hierin je keuze, selecteert je gewenste afhaalmoment, en betaalt digitaal (via iDeal of bancontact, Sofort, Creditcard, Amex, Giropay). Zo bestel je bijvoorbeeld al tijdens je college of studiesessie in de UB je maaltijd en hoef je het alleen nog af te halen.

Giga-Bite en Het Gerecht

Bij Giga-Bite in het Huygensgebouw en Het Gerecht in het Grotiusgebouw zijn de self-service kassasystemen vernieuwd. Scan je artikelen, of navigeer eenvoudig door het touchscreen scherm langs de foto’s van producten.

Meer weten?

Door deze nieuwe systemen verwachten we je sneller te kunnen helpen met kortere rijen en makkelijker afrekenen. Heb je vragen of feedback over deze nieuwe mogelijkheden? Neem contact op kassa-cf [at] ru.nl (kassa-cf[at]ru[dot]nl).