NSSR zoekt bestuur

Vind jij het leuk om je in te zetten voor de studentensport in Nijmegen? Dan is de NSSR op zoek naar jou! De Nijmeegse Studenten Sport Raad (NSSR) vertegenwoordigt alle 38 Nijmeegse studentensportverenigingen met ruim 5.000 verenigingsleden en behartigt hiernaast ook de belangen van zelfstandige studentensporters.

Als overkoepelende organisatie is de NSSR een belangrijke schakel in het aanvragen van subsidies voor studentensportverenigingen en voor de politieke vertegenwoordiging van sport binnen de USR (universitaire studenten raad). Hiernaast is zij van groot belang voor de organisatie van sport-gerelateerde evenementen zoals de Batavierenrace en het GNSK, en voor het geven van advies en voorlichting aan verenigingen over (actuele) thema’s als diversiteit, inclusie, sociale veiligheid en financieel bestuur. Zonder de NSSR kunnen subsidies niet worden aangevraagd, nieuwe verenigingen niet worden opgericht en grote sportevenementen geen doorgang vinden. Kort samengevat is de NSSR onmisbaar voor alle studentensport in Nijmegen!

Een NSSR-bestuursjaar iets voor jou?

Voor collegejaar 2023/2024 is de NSSR hard op zoek naar een nieuw bestuur. Een bestuursjaar bij een van de grootste studentensportkoepels van Nederland is niet alleen heel leuk maar ook heel leerzaam! Je ontwikkelt jezelf en levert een grote bijdrage aan de studentensport in Nijmegen. Het dagelijks bestuur bestaat uit zes personen, te weten een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een commissaris Sport, een commissaris PR & Sponsoring, een politiek commissaris en een commissaris Interne Zaken. De volgende posities staan nog open:

  • Secretaris: Ben jij diegene die altijd die super goede to-do lijstjes maakt? Dan is dit helemaal jouw ding. Als secretaris bij de NSSR communiceer je met iedereen, van sportverenigingen tot het Hoofd van het RSC. Je houdt de organisatie bij en bent daarom onmisbaar, terwijl jij alle leuke weetjes te weten krijgt en bij alle leuke dingen aanwezig bent.
  • Penningmeester: Ben jij goed met geld en help je graag verenigingen in nood? Wordt dan penningmeester bij de NSSR. Hier leer je al snel om super georganiseerd te werken en alles secuur bij te houden. Je leert ook financieel advies te geven en te helpen plannen te realiseren van verenigingen. En het beste is, het is ook nog eens de meest flexibele functie ooit.
  • Commissaris PR & sponsoring: Ben jij creatief op socials of denk jij dat jij die ene deal te pakken kan krijgen? Dan is dit de uitdaging voor jou. Als commissaris PR & sponsoring bij de NSSR onderhoud je de socials en kan altijd jouw artistieke visie loslaten op rondom het RSC en de universiteit. Je kunt losgaan met foto's, digital art, websites, shirts en nog veel meer! Je komt bij veel partners door heel Nijmegen. Zo verbreed jij je netwerk en kun jij nog net even het grote geld mee naar binnen slepen om meer gave activiteiten te organiseren.

Reageren

Hou jij van sport, wil je opkomen voor je medestudenten en wil je een van de beste jaren van je leven tegemoet gaan? Solliciteer dan nu via secretaris [at] nssr.nl.

Contactinformatie

Organisatieonderdeel
Sports