Pilot studiewerkplekken UB

We doen een pilot in de Universiteitsbibliotheek waarmee we de drukte meten en inzichtelijk maken. Op een plattegrond zie je hoe druk het op dit moment in de UB is en of jouw favoriete plek nog beschikbaar is. Kijk ook naar de verlengde openingstijden voor de tentamenperiode.

Inzicht in drukte UB

Zoek je een studiewerkplek in de UB? Via deze plattegrond zie je hoe druk het op dit moment in de UB is.

Wat toont de plattegrond nog meer?

Per studieruimte staat aangegeven of dit bijvoorbeeld een stilteruimte of groepswerkplek is. Sommige werkplekken zijn ook te reserveren, dit kan je ook direct vanuit de plattegrond doen. Naast de verschillende studieruimtes zie je op de plattegrond ook waar faciliteiten zoals een printer, kluisje, koffieautomaat, of balie zijn.

Feedback

Tijdens deze pilot onderzoeken we of alles werkt zoals het hoort en wat studenten van deze nieuwe service vinden. Wil jij je mening delen? Wat vind je fijn aan de plattegrond, maar vooral: wat kan er beter? Stuur een mailtje naar mazemap [at] ru.nlclass="externLink".

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.