Jongen in Radboud hoodie tijdens de Radboud Intro
Jongen in Radboud hoodie tijdens de Radboud Intro

Word mentor voor nieuwe internationale studenten

Studeer je aan de Radboud Universiteit en lijkt het je leuk om nieuwe internationale studenten welkom te heten op onze universiteit? Word dan mentor bij Radboud International Students (RIS) tijdens de Radboud Intro van 20-27 augustus!

Als mentor begeleid je samen met twee of drie andere mentoren een groep internationale uitwisselings- en (pre)masterstudenten tijdens de Radboud Intro. 

We zijn op zoek naar zowel Nederlandse als internationale mentoren. Het is belangrijk dat je goed Engels spreekt. Je kunt je alleen of met vrienden inschrijven door je voorkeuren voor co-mentoren door te geven bij inschrijving. Je krijgt een paar weken voor de Radboud Intro bericht in welke groep je bent geplaatst. 

Op 11 juli en 15 augustus vinden er workshops plaats die je voorbereiden op je taak als mentor. Het is verplicht om hierbij aanwezig te zijn.

After Orientation Days

Ben je niet beschikbaar tussen 20 en 27 augustus? Je kunt ook mentor worden tijdens de After Orientation Days voor studenten die niet mee kunnen doen aan de Radboud Intro. Dit zal waarschijnlijk plaatsvinden op 8 en 9 september. Je kunt in het inschrijfformulier aangeven of je hiervoor beschikbaar bent.

Inschrijven 

Lijkt het je leuk om mentor te worden?

Schrijf je in

Contactinformatie

Wil je weten wat oud-mentoren te zeggen hebben? Bekijk hun ervaringsverhalen op ons Instagramaccount @Radboudinternationalstudents

Heb je vragen? Stuur ons een DM op Instagram of mail naar ris [at] io.ru.nl (ris[at]io[dot]ru[dot]nl).