Mercator 1
Mercator 1

Science Park: ruimte voor kennisintensief ondernemen

Het Science Park is dé plek voor samenwerking, innovatie en impact. Het Science Park biedt bedrijfsruimte voor kennisintensieve bedrijven die nauwe banden hebben met kennisinstellingen op de campus van de Radboud Universiteit en Radboudumc, bijvoorbeeld op het gebied van onderzoek. Dit kunnen startende ondernemingen zijn, maar ook doorgroeiers en grotere bedrijven.

Mercator II

Bedrijfsruimte huren op het Science Park

Heb je een beginnend kennisintensief bedrijf dat nauwe banden heeft met een van de kennisinstellingen Radboud Universiteit, Radboudumc of Hogeschool Arnhem-Nijmegen? Dan kun je bedrijfsruimte huren op het Science Park. 

Ruimtes en faciliteiten op Science Park 

In de gebouwen Mercator II en III op het Science Park kun je ruimte huren in verschillende soorten en formaten. In de komende jaren komt er op het Science Park nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar  - zowel kantoren als laboratoria - voor kennisintensieve bedrijven.
Huur je bedrijfsruimte op Science Park, dan kun je gebruik maken van voorzieningen zoals bedrijfshulpverlening (BHV), receptie, post, schoonmaak en vergaderfaciliteiten. 

Gunstig voor starters

Voor startende ondernemers heeft het Science Park gunstige voorwaarden, zoals flexibele huurcontracten en een aantrekkelijk prijsniveau. Bovendien kunnen startende ondernemers op het Science Park gebruik maken van coaching en advies van Mercator Launch.

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Contact

Wil je bedrijfsruimte huren op het Science Park? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Heb je een andere vraag over het Science Park, neem dan contact op met Mathijs Buddingh', projectleider Science Park. 

Huur je al bedrijfsruimte op het Science Park en heb je een vraag? Bekijk dan de informatie voor huurders