Social worker

Let op: de social worker is er alleen voor internationale studenten

Als internationale student krijg je misschien te maken met meer en andere uitdagingen of problemen om je aan te passen in deze nieuwe omgeving met een nieuwe cultuur en fase in je leven. Daarom zijn onze maatschappelijk werkers, in het Engels Social Workers, betrokken om internationale studenten kosteloos en specifiek te helpen. Onze social workers zijn er daarom alleen voor internationale studenten. 

Onze Social Workers kunnen internationale studenten helpen met uitdagingen en problemen die je kunt tegenkomen wanneer je je aanpast aan een nieuwe omgeving, cultuur en fase in je leven. Een bezoek aan een Social Worker is geheel gratis.

Wanneer raadpleeg je de Social Worker?

Maak een afspraak met een social worker als je onder andere:

  • moeite hebt met het opbouwen van een netwerk in Nederland;
  • je eenzaam voelt of de vinger nog niet op een specifiek probleem kunt leggen;
  • moeite hebt om je aan te melden of in te schrijven bij Nederlandse organisaties en de informatie over de organisaties onvoldoende is;
  • op zoek bent naar sociale en medische ondersteuning in Nijmegen en onbekend bent met de lokale mogelijkheden.
Social worker Hatice Tokgoez

Een afspraak maken

Je kunt contact opnemen met de social workers via socialwork-studentsupport [at] ru.nl (socialwork-studentsupport[at]ru[dot]nl).

Inloopuur

Op donderdagen (met uitzondering van feestdagen) kun je terecht op open inloopuur op de campus. Je kunt dan van 12:30 tot 13:00 uur terecht in het Huijgensgebouw in kamer HG00.810.

Contact

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met de Centrale Studentenbalie.

+31 24 361 23 45

Contactafdeling