Evenement organiseren

Je kunt natuurlijk helemaal zelf een evenement organiseren, maar je kan ook evenementen en congressen organiseren met hulp van Radboud Events. Denk daarbij aan: 

  • officiële evenementen, zoals open dagen;
  • publieke evenementen, zoals Radboud Rocks;
  • wetenschappelijke congressen en conferenties;
  • uitreikingen, feesten en borrels.

Radboud Events helpt je bij het verzorgen van de: locatie, catering, aankleding, vergunningen, beveiliging, hotels en eventlogistiek. Radboud Events werkt hierbij nauw samen met het Service Centre van Campus & Facilities.

Evenement melden of ondersteuning aanvragen

* Verplicht veld
Met dit formulier kun je ondersteuning of advies voor een evenement aanvragen. Je kunt ook alleen een evenement melden of alleen catering en/of locatie aanvragen.
Organiseer je helemaal zelf een evenement op de campus? Dan is het goed om dit aan ons te melden i.v.m. veiligheid en de organisatie van andere gelijktijdige evenementen.
Maak je keuze:
OptiesCatering kiezen

Als je eten en drinken nodig hebt voor een vergadering of bijeenkomst kun je catering bestellen. Geef dieetwensen of allergieën door bij je reservering. 

Catering bestellen

Locatie reserveren

Als je een locatie nodig hebt voor een bijeenkomst, kun je een ruimte reserveren. Zowel een ruimte op jouw afdeling als een ruimte ergens anders op de campus reserveer je via de Selfservice. Kijk voor meer informatie op:

Locatie reserveren

Meld je evenement:

Vink aan waar sprake van is
Bijvoorbeeld podia, kraampjes, stoelen of andere inrichting die niet standaard in de ruimte aanwezig is.

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met:

+31 6 41 71 19 08

Contactafdeling