Een stage of (bij)baan vinden

Via het platform Career Central vind je stages en vacatures die passen bij jouw eigen kennis en vaardigheden. Log in met je S-nummer en ontdek welke kennis en vaardigheden aan jouw profiel zijn toegevoegd. Je ontvangt een automatische e-mail als een stage of vacature matcht met jouw profiel.

Naar Career Central

Leer je oriënteren op interessante organisaties

Met de Career Orientation cursus op Brightspace ontek je hoe je zoekt naar interessante organisaties en vacatures en hoe je je voorbereidt op je (eerste) sollicitatie. Je vindt er onder andere handige tests, filmpjes, oefeningen en checklists. Klik jouw Brightspace open. Je vindt de cursus continuous of all courses.

Naar Brightspace

Let op: Ben je student bij de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, of ben je bachelorstudent bij de Faculteit der Letteren? Dan is de Brightspace Career Orientation cursus voor jou helaas (nog) niet beschikbaar.

Is de cursus voor jou niet beschikbaar? Stuur dan gerust een mail met jouw vraag naar careerservice [at] ru.nl. Vanaf daar helpen we je verder.

Contact

Vragen? Neem contact op met Career Service: