Een stage of (bij)baan vinden

Via het platform Career Central vind je stages en vacatures die passen bij jouw kennis en vaardigheden. Log in met je S-nummer en ontdek welke kennis en vaardigheden aan jouw profiel zijn toegevoegd. Je ontvangt een automatische e-mail als een stage of vacature matcht met jouw profiel.

Naar Career Central

Leer je oriënteren op interessante organisaties

Met de Brightspace Career Orientation cursus leer je hoe je zoekt naar interessante organisaties en vacatures en hoe je je voorbereidt op je (eerste) sollicitatie. Je vindt er onder andere handige tests, filmpjes, oefeningen en checklists. Je vindt de cursus in Brightspace onder continuous of all courses.

Naar Brightspace

Let op: Ben je bachelorstudent bij de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen of de Faculteit der Letteren, dan is de Brightspace Career Orientation cursus voor jou helaas (nog) niet beschikbaar.

Is de cursus voor jou niet beschikbaar? Stuur dan gerust een mail met jouw vraag naar careerservice [at] ru.nl (careerservice[at]ru[dot]nl). Vanaf daar helpen we je verder.

Werken op de campus

Wil je een extra zakcentje verdienen op een plek waar je studie en werk makkelijk combineert, waar je leidinggevende met je meedenkt en waar je relevante werkervaring opdoet? Dan is werken op de campus ideaal.

Via Campus Detachering kun je op allerlei plekken op de campus werken, bijvoorbeeld bij een van de faculteiten, de divisie Marketing & Communications of een van de horecagelegenheden. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Naar Campus Detachering

Vragen? Neem contact op met Career Service: