Voorbereiden op je carrière

Misschien weet je nog niet zo goed wat je wil en en wat je kunt na je studie.  Toch moet je al keuzes maken om je voor te bereiden op het werkende leven. We helpen je met wat tools graag op weg. 

Online Brightspace carrière oriëntatie

Je kunt op momenten dat het jou uitkomt zelf aan de slag met de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? Je vindt op Brightspace de Career Orientation cursus waar onder andere handige tests staan die je meer inzicht in jezelf geven. Je vindt er ook inspirerende video's, checklists en oefeningen.

Naar Brightspace

Let op: Ben je bachelorstudent bij de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen of de Faculteit der Letteren, dan is de Brightspace Career Orientation cursus voor jou helaas (nog) niet beschikbaar.

Is de cursus voor jou niet beschikbaar? Stuur dan gerust een mail met jouw vraag naar careerservice [at] ru.nl (careerservice[at]ru[dot]nl). Vanaf daar helpen we je verder.

Wat kun je met jouw studie? 

Log in op ons carrièreplatform en ontdek welke baan oud-studenten hebben en hoe ze daar terecht kwamen. Met de chatfunctie vraag je hen makkelijk naar hun werk en ervaringen.  

Naar Career Central

Contact

Niet de hulp gevonden die je zocht? Stuur een mail en ontvang een passend advies over de stappen die je het beste kan zetten in jouw situatie.