Collectieve ziektekostenverzekering

De Radboud Universiteit biedt studenten de mogelijkheid om zich te verzekeren tegen ziektekosten via een collectief contract. De universiteit heeft hiervoor een collectieve ziektekostenverzekering afgesloten met Zorgverzekeraar VGZ.

De premies voor de basisverzekeringen en de aanvullende pakketten voor studenten van de Radboud Universiteit kun je onderaan deze pagina bekijken. De premies zijn onder voorbehoud van eventuele premiewijzigingen. Het eigen risico is niet van toepassing op kinderen tot 18 jaar. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op de hoogste aanvullende verzekering die één van de ouders heeft, tenzij anders vermeld.

Aanmelden

Je hebt voor je aanmelding het collectiviteitsnummer voor de Radboud Universiteit nodig: 104451. Meld je aan via Mijn VGZ.

Zorgtoeslag

Als student is de kans groot dat je recht hebt op een zorgtoeslag. De belastingdienst bepaalt de hoogte van die toeslag op basis van je inkomen en dat van je eventuele partner. De hoogte van de zorgtoeslag kun je vinden op www.belastingdienst.nl.

Premietabel VGZ 2024