Bewijs van inschrijving

Sommige bedrijven en organisaties bieden diensten aan voor studenten, maar om gebruik te kunnen maken van die diensten vragen ze je om een bewijs van inschrijving. 

Op het moment dat je inschrijving is afgerond kun je zelf in Osiris een bewijs van inschrijving downloaden. Op het bewijs staan je persoonsgegevens, studiegegevens en de exacte periode van inschrijving vermeld. 

Download je bewijs van inschrijving 

  1. Log in op Osiris 

  2. Als je bent ingelogd, klik je op je profielfoto rechtsboven in het scherm 

  3. Klik op ‘Mijn gegevens’ 

  4. Kies in het linkermenu voor de optie ‘Inschrijving opleiding’, daar vind je de verklaring van inschrijving 

Let op: mogelijk blokkeert jouw browser de pop-up en wordt het document niet automatisch gedownload. In dat geval moet je pop-ups toestaan. 

Formulier van een externe instantie laten ondertekenen

Heb je een formulier van een externe instantie die je moet laten invullen en ondertekenen door de universiteit, waarop wordt bevestigt dat je een student bij de Radboud Universiteit bent? Dan kun je langskomen bij de Centrale Studentenbalie voor ondertekening en stempeling. Gescande formulieren via de mail worden niet in behandeling genomen. Let op: we kunnen het formulier pas invullen als jouw inschrijving helemaal compleet is.

Kun je zelf niet langskomen met het formulier? Je mag ook iemand machtigen om het formulier voor je in te laten vullen. Als je iemand machtigt, dan dient deze persoon het volgende mee te nemen: 

  • Een door jou ingevulde en ondertekende machtiging
  • Een kopie van jouw legitimatiebewijs
  • Een geldig legitimatiebewijs van de gemachtigde persoon

Contact

Contactafdeling