Toetsresultaten en toetsinzage

Toetsresultaten

Binnen 15 werkdagen na de dag waarop je toets plaatsvond communiceert je docent je toetsresultaat via OSIRIS. Afhankelijk van je docent worden deelcijfers van losse opdrachten soms eerst via Brightspace bekend gemaakt, waarna je docent de cijfers in OSIRIS invoert.

Toetsinzage

Na iedere toets heb je recht op inzage van de toets ter afronding van de cursus. Het inzagemoment vind je terug in je persoonlijk rooster of je docent informeert je hierover via Brightspace of per mail. Heb je vragen over de beoordeling of de inhoud van de toets of ben je het ergens niet mee eens? Hierover kun je tijdens de inzage in gesprek gaan met je docent. Is je docent niet aanwezig bij de inzage? Neem dan na de inzage contact op met je docent.

In beroep tegen een toetsresultaat

Examencommissie

Als jij en je docent het niet eens kunnen worden over de beoordeling van je toets, kun je dit opnemen met de examencommissie van je opleiding. Neem contact op met je examencommissie via de STIP-website van jouw faculteit.

College van Beroep voor de Examens

Kom je er niet uit met je docent of de examencommissie? Het is altijd mogelijk om in beroep te gaan bij het College van Beroep voor de Examens.