Radboud Reflects Certificaat

Ben je student aan de Radboud Universiteit, de HAN, een andere universiteit, een andere hbo of een mbo? Toon anderen dat je je laat inspireren door verdiepende lezingen over de actualiteit met het Radboud Reflects Certificaat 2024 - 2025.

Hoe werkt het?

 • Je schrijft je in via onderstaand inschrijfformulier. De eerstvolgende keer dat je bij een programma aanwezig bent, vraag je de benodigde stempelkaart bij de registratietafel. 
 • Je neemt deel aan tenminste vijf programma's van Radboud Reflects in het studiejaar 2024 - 2025.
 • Je schrijft van elk van de vijf programma's een verslag in 100 tot 120 woorden:
  Wat heb jij er inhoudelijk van geleerd? Hoe heeft dit programma jouw horizon verbreed? Heeft het programma je denken aangescherpt en/of je inzichten veranderd? Onderbouw dit. 

Hoewel ik al mijn gehele studentenleven graag naar lezingen van Radboud Reflects ga, vond ik het nu erg leuk en uitdagend om meer over de lezingen na te denken en erop te reflecteren. Het was nog best lastig kiezen over welke lezingen ik een verslag wilde maken. Jullie gaan mij zeker nog vaker zien bij de lezingen! (van een certificaathouder 2023-2024)

Voorwaarden

 • Je bent student aan de Radboud Universiteit, de HAN, een andere universiteit, een andere HBO of een MBO? Niet-studenten komen niet voor het Radboud Reflects Certificaat in aanmerking.
 • Je woont het hele programma fysiek bij. Je bekijkt of beluistert niet alleen de opnamen achteraf (deze missen de interactie met de zaal en geven slechts een deel van de avond weer). Je neemt je stempelkaart mee naar de lezing, laat deze afstempelen en levert deze in met het verslag van de vijf programma's.
 • Het verslag is in eigen woorden geformuleerd, kopiëren uit het verslag van Radboud Reflects of het gebruik van AI is taboe. Verslagen kunnen in het Engels of Nederlands worden aangeleverd. 

Beoordeling en uitgifte certificaat

Je complete verslag - één document in Word of pdf, met daarin de vijf tekstjes over de door jou geselecteerde programma's - lever je uiterlijk 1 juli 2025 (voor 9.00 uur) samen met een foto van de volle stempelkaart in via info@reflects [at] ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl).

 • Uiterlijk 15 juli 2025 worden de verslagen beoordeeld. Bij positieve beoordeling ontvang je het certificaat en een badge voor op je Linkedinpagina.

   

Inschrijven

* Verplicht veld

Ben je student aan de Radboud Universiteit? Schrijf je dan in voor het Radboud Reflects Certificaat en toon anderen dat je je laat inspireren door verdiepende lezingen over de actualiteit.

Meer informatie of vragen?