Team Fitness Radboud Sport & Cultuur
Team Fitness Radboud Sport & Cultuur

Radboud Sport & Cultuur

De Radboud Universiteit heeft een veelzijdig sport- en cultuuraanbod. Met ruim 80 verschillende activiteiten, zeer ruime openingstijden en professionele begeleiding biedt een RSC-abonnement uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen.

Nieuws

RSC 7 oktober gesloten

Op zaterdag 7 oktober liggen alle ICT-systemen van de Radboud Universiteit plat. Omdat wij door het uitvallen van deze systemen de kwaliteit van ons aanbod onvoldoende kunnen waarborgen, zijn het sportcentrum en The Yard op 7 oktober gesloten.

Workshop: Positieve zelfspraak

Op 4 oktober kunnen RSC-leden deelnemen aan een workshop ‘Positieve zelfspraak’. Onder begeleiding van Coachingsbureau Mentale Sportbegeleiding ga je actief aan de slag met deze veel gebruikte techniek uit de sport- en prestatiepsychologie.

Filmvertoning La La Land

La La Land is een Amerikaanse romantische musicalfilm die wereldwijd geprezen werd en vele awards won. Op donderdag 5 oktober om 20.00 uur kunnen RSC-leden deze prachtige kaskraker in Theaterzaal C bekijken.

Iedereen is welkom! 

Het aanbod van Radboud Sport & Cultuur is toegankelijk voor iedereen. Studenten profiteren van uitzonderlijke tarieven en alumni krijgen korting. Medewerkers, gepensioneerde medewerkers en particulieren kunnen kiezen uit een Fit Card (5x per maand) of een Top Fit Card (onbeperkt). Daarnaast zijn er voor sommige activiteiten losse kaartjes of strippenkaarten verkrijgbaar en kun je bij ons een sportaccommodatie huren. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!

Lees meer over onze abonnementen

Student op klimmuur

Doe wat jij leuk vindt! 

Met ruim 80 activiteiten is er altijd iets wat jij leuk vindt. Je kunt workouts volgen op muziek, leren schilderen, vrije sporten zoals fitness, tennis of boulderen beoefenen én je kunt je aanmelden voor een teamsport of bijvoorbeeld een cursus zingen of boksen. 

Bekijk ons aanbod

Contact

+31 243 61 23 92

Organisatieonderdeel