Duurzaamheidsonderzoek via het Living Lab

Het Living Lab van Radboud Green Office verbindt duurzaamheidsvraagstukken van docenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc, aan studenten die graag een duurzame impact willen maken met hun eigen onderzoek. Het werkproces zie je in deze Living Lab infographic (pdf, 627 kB).

Wil je als student duurzame impact maken met een eigen onderzoek? Dat kan binnen ons Living Lab. In de vorm die het beste bij jou en je studiefase past: stages, korte- en lange termijn opdrachten, cursusopdrachten, bachelor- en mastertheses en zelfs Honours is mogelijk.

De universiteit en het Radboudumc zijn continu bezig met duurzaamheidsvraagstukken. Je hebt dus veel mogelijkheden om een eigen onderzoek te koppelen aan de directe uitvoering binnen de campus. Zelf een onderwerp bedenken kan een flinke uitdaging zijn. Vrees niet! er zijn ook vraagstukken waar je bij kan aansluiten.

Vraagstukken Living Labs

Doe mee en maak impact

Door het uitvoeren van een Living Lab maak jij duurzame impact in je eigen omgeving. Je draagt direct bij aan het bereiken van de duurzaamheidsambities van de Radboud Universiteit en Radboudumc. 

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meedoen? Geweldig! Stuur een mailtje naar livinglab [at] ru.nl (livinglab[at]ru[dot]nl)

Aanmelden Living Lab

* Verplicht veld
Hoe heb je het Living Lab gevonden?
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Living Lab Logo
Living Lab Logo

Contact

Contactafdeling