Radboud International Students (RIS)

Radboud International Students helpt internationale studenten om een fijne tijd aan de Radboud Universiteit te hebben. Radboud International Students wordt gerund door studenten en de afdeling Student Life & International Mobility.

Radboud International Students organiseert jaarlijks een Intro week aan het begin van elk semester voor internationale uitwisselings- en (Pre) Master studenten. Ook worden door het jaar heen informatieve en leuke activiteiten georganiseerd, zoals de Week of the International Student, de Global Night, Midsemester Meetups, en Farewell recepties. 

ESN Nijmegen

ESN Nijmegen is een studentenorganisatie die evenementen voor 'internationally minded' studenten organiseert. Neem een kijkje op de  website of instagram pagina. ESN Nijmegen is onderdeel van het Erasmus Student Network. 

Word mentor

Vind jij het leuk om internationale studenten welkom te heten aan deze universiteit? Heb je tijd gedurende de Intro Week maar ook daarna om de (eerste) vragen van nieuwe studenten te beantwoorden? Word dan mentor! Je kunt je hier aanmelden.

 

Mentor meetings

Mentor meeting 1: 2 juli, start 15.00 

Mentor meeting 2: 13  augustus, start 16.00  

De mentor meetings zijn verplicht, so save the date! 

 

Op 14 en 15 August vinden er ook mentor trainingen plaats georganiseerd door het Bachelor Intro Team. Wij raden alle mentoren die de eerste keer mentor zijn ook hieraan deel te nemen, omdat je dan nog beter wordt voorbereid op wat er allemaal op je af kan komen als mentor.   

Neem contact op met Radboud International Students

Je kunt altijd contact opnemen met Radboud International Students via het emailadres hieronder. Of blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram pagina's.